Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin do expa

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka..

Podobno jest taki plugin bo widzialem na jednym serwerze, na chacie normalnie mamy:
Grupa Nick > Wiadomosc

Plugin ten dodawal pokazywany na chacie exp, tzn jesli mamy lvl 0 pisze

0 Grupa Nick > Wiadomosc

a np jesli mamy 5 lvl ( ten na tym pasku )

5 Grupa Nick > Wiadomosc.

Z gory dziekuje za pomoc ^^

Opublikowano

Moze nie tyle co pokazjue expa tylko level kopania lub pvp. Jezeli PVP to polecam plugin pvplevels. A jesli kopania to poszukaj skryptu Stone++ na skript.pl lub mpc

» MC.GOLDENCORE.PL «

» Od Graczy Dla Graczy «

» Survival+Questy «

Opublikowano

Nie. Mi chodzi o to ze jak bedzie sie zabijac potwory to bedzie sie dostawac kilka exp jesli bedzie xp na 1lvl to zeby na czacie pokazywalo ze ten gracz ma 1lvl a na pasku lvl tez ze jest 1, potem jak dobije do 3 to tak samo..

Opublikowano

Robie serwer rpg, jest on podzielony na krolestwa oraz klasy. Chce aby wbijalo sie tam poziomy tak jak w grach typu metin2..  Beda specjalne spoty do expenia z przedzialem na lvl, platnymi teleportami itp.

Chce aby wbijalo sie lvl z mobkow ( mam specjalny plugin na wlasne moby - mythicmobs ).

Mam np na pasku expa 1 lvl i chce zeby na chacie pisalo 1 ( lvl ) aby inni widzieli jaki ktos ma lvl.. Niechce zadnych pvplevels czy innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...