Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne zamknięcie aplikacji po wciśnięciu "Wyjdź z Gry"

Ashsz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainspirowany jakże namiętnie napisanym poradnikiem Teodora ( Klik ) postanowiłem zrobić własny do kompletu.

Więc powiem jak zrobić żeby po wciśnięciu "Wyjdź z Gry" nie trzeba było czekać 3-10 sekund tylko aplikacja zamknie się automatycznie #TAKA_MAGIA

Zaczynajmy...

1. Rozpakowujemy root

2. Otwieramy uisystem.py

3. Szukamy -

EbZyF8Q.png

4. I robimy tak :

IVNIC7G.png

Pakujemy i gotowe !

Dziękuje za uwage

Opublikowano

No np. jak Cie bija i nie mozesz lognąć ;p . Przyda się. like

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to cały ten czas przed np. teleportacją czy też zmianą bonusu (10 minut) jest tylko i wyłącznie po to, aby system mógł swobodnie zapisać zmiany - czysta optymalizacja. Ale czy to ma większe znaczenie to nie wiem, nie sprawdzałem.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Hm jeżeli to działa tak że gra zamknie się nawet gdy ktoś cię klepie lub właśnie przeglądałeś sklepu i nie musisz 10sec czekać więc jak dla mnie nawet przydatne :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

no to bardzo fajnie ale gdzieś to już widziałem i to nie raz dwa tylko parę razy :P Ale dobra jakby co się przyda może kiedyś :) Łap + xD

Opublikowano

Hm jeżeli to działa tak że gra zamknie się nawet gdy ktoś cię klepie lub właśnie przeglądałeś sklepu i nie musisz 10sec czekać więc jak dla mnie nawet przydatne :)

Przydatne też, jak ktoś Cie ''zbuguje'', podczas przeglądania sklepu Cie zabije to masz czas na -, dzięki temu po problemie.

@Sensual

jak wyjdziesz tym sposobem to i tak postać zostaje przez pare sekund jeszcze na serwerze o ile sie nie myle i gdy bedziemy sie chcieli ponownie zalogowac to bedzie ''twoje konto jest juz...'' no ale nie wiem, nie sprawdzalem :v

Opublikowano

Przydatne też, jak ktoś Cie ''zbuguje'', podczas przeglądania sklepu Cie zabije to masz czas na -, dzięki temu po problemie.

@Sensual

jak wyjdziesz tym sposobem to i tak postać zostaje przez pare sekund jeszcze na serwerze o ile sie nie myle i gdy bedziemy sie chcieli ponownie zalogowac to bedzie ''twoje konto jest juz...'' no ale nie wiem, nie sprawdzalem :v

Nie będzie tak o dziwo testowałem.

Opublikowano

Ok,nie widziałem nie jestem sweater-em żeby siedzieć i szuakć po forum.

Ale z pewnością event logout w logach sie nie zapisze. 

Lepszym rozwiązaniem jest wusunięcie/ zmniejszenie tego czasu w game.

No ja mam tak zrobione Zmien/Postać i wyloguj wykonuje się automatycznie nie ważne czy biją cie moby czy masz wystawionego shopa itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...