Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła po gimnazjum

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym po gimnazjum pójść do liceum na profil biologiczno-chemiczny. Z biologią jest bardzo dobrze (5) , ale z chemią gorzej 3/4 nie interesują mnie żadne technika, ponieważ w mojej okolicy jest technikum elektryczne (bardzo słabe) i technikum ekonomiczne ( nic mnie tam nie interesuje) i  nie mam ochoty iść gdzieś, gdzie nie mam zielonego pojęcia o tym ani nie interesuje mnie to bardzo. Jedyną interesującą rzeczą dla mnie jest bio-chem, ale trochę się boję, że nie podołam ze względu na tą chemię. Jestem bardzo ambitny i szybko się uczę, ale czasami po prostu jestem leniwy :D chciałbym by wypowiedziały się osoby właśnie z liceum/studiów i wytłumaczyły mi niektóre rzeczy. Z góry dziękuję :)

Opublikowano

po pierwsze nie patrz na stopnie, tylko na to co umiesz. W liceum spokojnie dasz rade. Trzeba tylko trochę samozaparcia. Wszystko też można nadrobić. Jak byś z tą chsmią nie dawał rady to korepetycje.

Opublikowano

Wiesz w ogóle co chcesz robić w przyszłości? To chyba najwyższy czas by zdecydować.. 

W wieku 16 lat ciężko jest ostatecznie zdecydować co chce się robić w życiu.. 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Witam

Chciałbym po gimnazjum pójść do liceum na profil biologiczno-chemiczny. Z biologią jest bardzo dobrze (5) , ale z chemią gorzej 3/4 nie interesują mnie żadne technika, ponieważ w mojej okolicy jest technikum elektryczne (bardzo słabe) i technikum ekonomiczne ( nic mnie tam nie interesuje) i  nie mam ochoty iść gdzieś, gdzie nie mam zielonego pojęcia o tym ani nie interesuje mnie to bardzo. Jedyną interesującą rzeczą dla mnie jest bio-chem, ale trochę się boję, że nie podołam ze względu na tą chemię. Jestem bardzo ambitny i szybko się uczę, ale czasami po prostu jestem leniwy :D chciałbym by wypowiedziały się osoby właśnie z liceum/studiów i wytłumaczyły mi niektóre rzeczy. Z góry dziękuję :)

Co ma poziom technikum do rzeczy? Jak będziesz się rejestrował w urzędzie pracy to nawet nie patrzą na ocenę, bo zanosisz 1 stronę świadectwa. Idź na Bio-Chem, jak ktoś nie zdaje w liceum to jest tępym chujem.

Opublikowano

Co chcesz robić w przyszłości? Po tej szkole nie widzę nic, poza siedzeniem w domu.

I'm not sure if trolling or just stupid.

Właśnie po tej szkole są otwarte studia medyczne czy weterynaryjne.

Co do tematu, jak szczerze lubisz bio-chem to śmiało tam idź.

Opublikowano

Jestem w liceum na mat-fizie,matematykę umiem na 4 a fizykę na 5.Też się bałem na początku,ale teraz widzę że nie jest źle.Uwierz mi,nie ma się bać przed czymś co jest tylko wytworem wyobraźni.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...