Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Wybór Postaci.

√iק

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .

Piszę do was z taką prośbą o to ona . Jaką postać polecacie na początki gry chodzi mi głównie o szybkie ogarnięcie i tym samym żeby była przydatna potem ,ale uprzedzam jesteś zielony w to :D . Na razie gram Varusem bo jest w rotacji to sobie pykam i dobrze mi się nim gra ( TAKIE INFO ABY ) . Proszę również o opisanie co , gdzie i jak tą postacią ( tą którą wy polecicie ) robić , chodzić ,itp. I proszę nie oceniajcie mnie bo każdy zaczynał w tą grę grać :) . Daje Naj + Lajki + 5 w profilu .

Ps > Jeżeli zły dział ,również przepraszam :) .

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Skoro Varus spodobał Ci się, to jak najbardziej graj nim, dobra postać, zalet chyba nie muszę pisać, skoro nim grasz. Czyli odpowiada Ci coś na dystans, w rotacji jest Ashe, możesz nią spróbować, może Ci się spodoba. Ma ult na całą mapę, stunuje + spowalnia nim przeciwników, którzy są blisko, gdy jedna osoba oberwała z ult, obszarowy dmg na "W", widoczność na "E", spowolnienie na "Q". Ale trzeba ogarnąć tą postać, ponieważ jako-tako nie ma escape, jak np. Caitlyn z "E" - odskok (z spowolnieniem przeciwnika, jeżeli trafi się w niego), duży zasięg z ult i raczej zawsze trafi <możliwe, że sojusznik przeciwnika obroni swojego), pułapka, która może posłużyć jako sprawdzenie krzaków, dobry dmg.

Opublikowano

Ashe nie przypadła mi do gustu ,ale nie powiem jest dobra no na Caitlyn muszę trochę poczekać żeby ją przetestować ponieważ brak PZ a w RP nie będę ładował . Może jakieś jeszcze sugestie czekam dalej :) , ale dzięki Up za małą podpowiedź :p

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Polecam żebyś zaczął swoją przygodę supportem lub top lanerem, musisz nauczyć się pozycjonować stwierdzić obserwowa wrogów czy jesteś w stanie zrobić coś aby twoja drużyna wygrała, top lane uczy jak przetrwać nawet nie do wygrania z przeciwnikiem 1vs1, supportem nauczysz się wardować i z czasem wejdzie ci w nawyk keidy jungle kiedy mid wpadnie ramować do ciebie.

Także ja swoją przygodę zacząłem Supportami, a ty czym zaczniesz? 

Opublikowano

Ogólnie często gram na Bot Varsuem i powiem ,że dobrze mi się tam nim gra wiadomo staty nie rewelka bo 5/15 oczywiście na ludziach bo na botach staty cały czas na + ,ale każdy zaczynał.

Prawdę mówiąc nie znam skrótów tych co Up mówiłeś/aś . Możesz jaśniej będę Ci wdzięczny :).

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Polecam Mastera Yi :)

Banalnie się nim gra, ma w miarę fajne dmg i harass w early, potężny w late. Łatwa farma, duży attack speed.

Łatwo kogoś goni i ucieka

Moim zdaniem to jeden z lepszych champów na początek gry.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Polecam Mastera Yi :)

Banalnie się nim gra, ma w miarę fajne dmg i harass w early, potężny w late. Łatwa farma, duży attack speed.

Łatwo kogoś goni i ucieka

Moim zdaniem to jeden z lepszych champów na początek gry.

Wiesz co nie grałem nim ,ale zaraz go przetestuje . A tak ogólnie polecasz go np: Do tej pory do póki nie uzbieram 6300 na Varusa czy w między czasie kupować jakiś bohaterów :) ?

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Ja bym Ci polecał Dravena. Grywam nim często u brachola na koncie, i przyznam, że Draven + Thresh / Leona / Nami = Miazga.

Jeżeli jednak grasz jedną postacią, to nią graj, jeżeli ją wymain'ujesz, to będzie pogrom.

Polecam : http://www.youtube.com/watch?v=bNGJltWZjOM&hd=1

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Ja bym Ci polecał Dravena. Grywam nim często u brachola na koncie, i przyznam, że Draven + Thresh / Leona / Nami = Miazga.

Jeżeli jednak grasz jedną postacią, to nią graj, jeżeli ją wymain'ujesz, to będzie pogrom.

Polecam : http://www.youtube.com/watch?v=bNGJltWZjOM&hd=1

Nie chodzi mi o to ,bo nawet mnie na nie stać chodzi mi o taką postać co mogę sobie zbierać PZ i która jest też dobra ( kwestie wyczucia poćwiczę sobie na botach ^_^ ) .. :).

Tak jak Master Yi postać dobra bo szybka dobrze mi się nią gra i czy opłaca mi się go kupić za PZ i grać nim do póki nie uzbieram sobie np : 6300 na jakąś postać :) .. 

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Jak nie potrafisz grać to wypie*dalaj gdzie piepsz rośnie gimbie ... 

ciekawe czy ty taki kozaczek od 1 gry byłeś  i nie napie*dalaj postów bo jedyny gimb jakiego tu widzę to ty (kup sobie słownik)

co do tematu polecam ci anie jest tania a robi spory dmg jak na początek gry jest ok

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Wiesz co nie grałem nim ,ale zaraz go przetestuje . A tak ogólnie polecasz go np: Do tej pory do póki nie uzbieram 6300 na Varusa czy w między czasie kupować jakiś bohaterów :) ?

Jak tak bardzo lubisz Varusa to w sumie możesz na niego zbierać :) Ale po drodze polecam Ci kupić tego Yi, on kosztuje jedynie 450 IP

916741414680034286162.png

Opublikowano

Dobra dzięki jednak tak zrobię : Master Yi ➯ Varus . A potem się zobaczy jak będę miał już lajki dam wam po paru lajkach :) . Temat Cls.

ciekawe czy ty taki kozaczek od 1 gry byłeś  i nie napierdalaj postów bo jedyny gimb jakiego tu widzę to ty (kup sobie słownik)

co do tematu polecam ci anie jest tania a robi spory dmg jak na początek gry jest ok

tak na szybko grałem nią nie przypadła mi do gustu ,ale to prawda robi spory DMG ;)

49945496407446987479.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...