Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer? Modyfikacje?

Serip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś było chyba nawet sporo serwer z modyfikacjiami, ale widzę, że dzisiaj jest ich mało... Mam do was pytanie, czy wgl jest sens tworzenia jeszcze takiego serwera? xD Jeżeli tak to jaki typ wybrać... freebuild? survival czy frakcje? :)

Oczywiście paczka techniczna, kiedyś miałem taki serwer (wojny gildii z modami) i powiem wam, że dość sporo osób grało, tylko nwm czy teraz by było wgl jakieś zainteresowanie takim serwerem. Jak myślicie?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Napewno musial bys zrobic do serwera launcher albo wybrac paczke publiczna. Wedlug mnie taki serwer nie bedzie mial duzej popularnosci. Musi miec duzo pamieci RAM i dobry procesor aby uciagnac wszytkie mody. Ocena ogolna: nie probuj stracisz tylko czas i pieniadze na maszynie. Zrob juz lepiej jakis survival+frakcje bez modow

» MC.GOLDENCORE.PL «

» Od Graczy Dla Graczy «

» Survival+Questy «

Opublikowano

Gracze są leniwi. Licz się na tym ze będzie mało osób gdyż jeśli zrobisz na mody to nie będzie im się chciało pobierać launchera

sygnaturka2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...