Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania o abonament (nie o cenę).

razielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem dziś Batlle Chest'a  z 30 dniowy darmowym okresem gry + MoP. Ok tu wszytko rozumiem, rejestruje wersje  wpisuje kody mam 30 dni gry. Potem lecę systemem "Prepaid" ze stron sprzedających klucze. (Unikam Empiku jak Diabeł Święconej wody). Tu potrzebuje sprawdzonej strony, która jest pewna i w miarę tania (.keye.pl?)  Planuje lecieć systemem na 60 dni. I tu rodzi się pytanie. Czy owe dni mi się sumują? Tzn kupuje pierwszą 60 gram np 20 dni i kupuje kolejną 60 bo finanse mi na to pozwalają. Razem daje mi to 100 dni grania? Dalej czy owe kody mają swój termin ważności? Np muszę go wykorzystać w ciągu tygodnia lub coś w te stronę. Nie chce się wpakować na minę z abonamentem, jednak te te chwile moje zarobki pozwalają mi na to żeby raz w miesiącu wykupić przedłużenie konta o 60 dni. To mnie najbardziej interesuje.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Kupujesz kod wykorzystujesz go kiedy chcesz masz obecnie 20 Dni na koncie Wpisujesz kod na 60 Dni Ci się dodają w sumie masz 80 Dni.

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.