Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie czy to prawda

spxmati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc chce kupic uzywana karte r9 270x od sapphire i typ mowi ze nie ma pudelka bo to wersja box i sie w niej nie dostaje czy to prawda ?

MC PREMIUM USER OD 2011.05.11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11MAJ !!!!!!!!!!!

Opublikowano

Z tego co się orientuje w wersji OEM nie dostajesz pudełka, ale sprzętu w wersji OEM (chyba) nie ma. Pudełko powinno być.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Z tego co się orientuje w wersji OEM nie dostajesz pudełka, ale sprzętu w wersji OEM (chyba) nie ma. Pudełko powinno być.

dvd albo hdd ;)

Każda karta graficzna posiada pudełko. Tym bardziej BOX, który posiada dodatkowe akcesoria.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Koles leci w kulku. BOX to jest wersja pudelkowa ze wszystkimi akcesoriami (typu plytka z oprogramowaniem, instrukcje, przejsciowki itp). Jesli sprzedaje sama karte i w opisie zaznacza ze jest to wersja BOX to mozesz kupic a potem rzadac zwrotu prowizji z allegro, wyjdziesz pare groszy na plusie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...