Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Zamiennik SAwareness lub jak naprawić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez SAwareness spadają mi FPS'y, czy jest jakiś timer na mapę TT? Albo wiecie może jak naprawić ten problem z FPS'ami?

Jaki polecacie skrypt do Ryze?

Ryze.exe

EasyRyze.exe

Lightning Ryze.exe

wCAZfSW.png

Opublikowano

jak wyłączysz te kreski proste w stronę przeciwników, które niby pokazują potencjalne ganki i czy ktoś jest na low czy full hp, nie pamiętam jak to się nazywało, ale znacznie poprawia się wydajność

Opublikowano

Przez SAwareness spadają mi FPS'y, czy jest jakiś timer na mapę TT? Albo wiecie może jak naprawić ten problem z FPS'ami?

Jaki polecacie skrypt do Ryze?

Ryze.exe

EasyRyze.exe

Lightning Ryze.exe

Nowłasnie jaki skrypt do Ryze

Opublikowano

Ryze.

Ja tak samo używam trackera, ale SAwareness pokazuje znacznie, znacznie więcej rzeczy, ma w sobie chyba wszystko co potrzebne do pokazywania informacji, tylko te spadki FPS ;/

Opublikowano

Ryze.

Ja tak samo używam trackera, ale SAwareness pokazuje znacznie, znacznie więcej rzeczy, ma w sobie chyba wszystko co potrzebne do pokazywania informacji, tylko te spadki FPS ;/

Ryze ale co ryze zwykły skrypt Ryze ?

Czy to nie zwykły tylko najlepszy z tych wszystkich ?

Chodzi o combo + exploity ...

Opublikowano

Ryze ale co ryze zwykły skrypt Ryze ?

Czy to nie zwykły tylko najlepszy z tych wszystkich ?

Chodzi o combo + exploity ...

Chodziło mu o Ryze.exe jak dla mnie niesamowite combo ma lecz pytam bo może jest jakiś lepszy ;) Do Ryze nie ma exploitów, nie widziałem jeszcze zwłaszcza w L#

Już nie mam spadków w SAwareness ( coś pogrzebałem )

wCAZfSW.png

Opublikowano

Chodziło mu o Ryze.exe jak dla mnie niesamowite combo ma lecz pytam bo może jest jakiś lepszy ;) Do Ryze nie ma exploitów, nie widziałem jeszcze zwłaszcza w L#

No tak w wkońcu który lepszy 

Opublikowano

Lightning Ryze.exe wali z pleców q.

Nie udzielam pomocy na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...