Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps cs go

drain6666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z fpsami , mianowicie w grze mam zawsze 60-100 fps a chciał bym wyciągnąć zdecydowanie więcej tutaj są parametry mojego komputera 

ram_zps71fcc751.png   asd3_zpsa300ad44.png  procek_zps451b127c.png procek2_zps9910afb0.png

Prosił bym o wyjaśnienie dlaczego mam tak małe fpsy pozdrawiam :)

Opublikowano

Ustaw w catalyst control panel wszystko pod wydajnosc (w ust karty)

Opublikowano

Ale poczekaj, monitor nie ma tutaj nic do rzeczy nawet jeśli ma max. 60Hz to w d***e bo synch pionowa mu ten limit wyłącza.

60-100 fpsów to moim zdaniem granica tego kompa, masz bardzo mało wydajnego proca w połączeniu z APU (Karta graficzna wbudowana w procesor) co nie da Ci więcej fps.

W konsoli wpisz komendy

Ale przed upewnij się że synchronizacja pionowa w sterownikach wyłączona.

Developer 1

Fps_max 333

Oczywiście miej świadomość że przy spadkach z 150 fps do 60 odczujesz wielki dyskomfort gra stanie się bardziej 'zlagowana'.

Aa i jeśli ktoś mnie będzie hejtował za to że tak powiedziałem zapraszam przetestować to na własnej skurzę, i7+gtx770 przy renderowaniu filmu miał spadki niemiłosierne na dd2 z 200-300fps do 60 a gra była niegrywalna. 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...