Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Reset komputera podczas gry...

hog98

Pytanie

Opublikowano

Witam. 

Tak jak napisałem w temacie mój problem polega na resetowaniu się komputera podczas gry. Niedawno wymieniałem kartę graficzną bo myślałem że problem tkwi w temperaturach karty, gdy moja stara karta uzyskiwała ponad 60 stopni. Teraz mam nową kartę GeForce GTX 750Ti i temperatury na niej wynoszą maksymalnie 40 stopni choć rzadko się to zdarza. Komputer w trakcie jakiejkolwiek gry w różnych odstępach czasu resetuje się. Nie wiem w czym tkwi problem i proszę o pomoc, aby ktoś wskazał problem lub chociaż podał jakieś wskazówki co mógłbym zrobić. Dziękuje i pozdrawiam.

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@offtop Czym ty chłodzisz ten procesor ? Ciekłym azotem ? Zwłaszcza że to AMD który ma tendencję do grzania się o.O

Opublikowano

Są dwie opcje, albo zasilacz z czarnej listy albo przegrzewający się procesor. ;)

Podaj zasilacz i daj SS z programu hwmonitor w trakcie włączonej gry. 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

jpr na 12V masz niecale 9.5 v . nie dziwne ze sie wylacza jak mu brakuje mocy ..........

kupuj nowy zasilacz i nawet nie uzywaj na tym co masz kompa bo ci płyta gł padnie ... LOL

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Te temp procesora są troche dziwne :P 12 C??

Reszta temp jest ok.

Co do zasilacza, to może być jego wina, jest on z czarnej listy nie polecanych i awaryjnych zasilaczy.

Przydała by tu się wymiana ;)

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...