Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie przypisujecie reflinki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przypisujecie reffy do swoich głównych kont czy dodajecie je na poboczne i po dwóch tygodniach wysyłacie sobie prezenty? Ile ustawiacie refów na jedno konto? 10 sztuk i tym samym 975rp czy może 70 sztuk dla 4k rp?

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Witam

Przypisujecie reffy do swoich głównych kont czy dodajecie je na poboczne i po dwóch tygodniach wysyłacie sobie prezenty? Ile ustawiacie refów na jedno konto? 10 sztuk i tym samym 975rp czy może 70 sztuk dla 4k rp?

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

jebiesz 150 10 lvli na glowne konto zostawiasz na tydzien a przez ten czas tworzysz 2 konta 20 lvl czy tam 15 robisz po 150 refow i wysylasz w giftach masz juz wszystkie oplacalne skiny i wiekszosc postaci dowalasz 100 refow 5 lvl i masz duzo ip na postacie i runy easy full eq +9

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

Jeszcze Jedno pytanko. Jak długo się robi 150 refów na 10lvlu?

nwm osobiscie 100 robil mi kolega na 10 lvl a reszte sobie sam na 5 lvl robilem wiec na 10 lvl mysle ze z 6 dni 24h komp wlaczony i bd luz jak nie mniej chyba ze zrobisz na VM jak masz dobry komp to zrobisz 10 maszyn na kazdym tego bota i luzik pojdzie w 10 godzin

Opublikowano

Wzór

4 GB -   6 kont x 10 lvl = 18 h

8 GB  -  12 kont  x 10 lvl = 18 h

12 GB  - 18  kont x 10 lvl  = 18 h

16 GB  - 20 kont x 10 lvl = 18 h

10 lvl max 10 h sie wbija ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...