Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chaffe sport

mako4446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Załoga przeniesie się do koszar po zakończeniu eventu, nawet gdy nie będziesz miał na nią miejsca.

Opublikowano

Teraz zrobili finały goldy są do wygrania 8000 jak mnie pamięć nie myli za 1 miejsce.

Trzeba się na stronce chyba w 3 osobowym zespole się zapisać.

Opublikowano

Teraz zrobili finały goldy są do wygrania 8000 jak mnie pamięć nie myli za 1 miejsce.

Trzeba się na stronce chyba w 3 osobowym zespole się zapisać.

? :P

Do kiedy bedziemy miec w garazu chaffe sporta? Bo chcial bym zdazyc zaloge zrobiana przeniesc.

Zapchaj sobie koszary załogą z T1, T18 itp. to będziesz miał dodatkowo miejsca, bo zawsze załoga z takich czołgów przechodziła do koszar czyli dodatkowo wolne miejsca.

Opublikowano

Turniej jest oficjalny, od WG EU: http://worldoftanks.eu/pl/news/pc-browser/esport/tank-rally-tournament-registration/

A dodatkowych miejsc nie będzie, bo:

- załoga sportowego Chaffee zostanie przetransferowana na zwykłego Chaffee i osiądzie w barakach nawet, jeśli zabraknie miejsca (gra tymczasowo doda wymaganą ilość miejsca). Oczywiście nie oznacza to, że WG będzie rozdawać za darmo miejsca w koszarach – jak tylko zwolni się miejsce, to te tymczasowe znikną

http://www.dom1n.com/silentstalker-blog/qa-27-09-2014/

Opublikowano

Porażka są te Chaffie i typ gry ja w to nie gram :P.

Dlaczego? Fajna odskocznia od randomków i wgl normalnych bitew. Jak dla mnie WG się postarało, do tego za każde zwycięstwo i przetrwanie dostajesz 5k kredytów i odznaczenie. 

Jest jeszcze fajna dłuższa misja, zdobyć 1k punktów przejęcia bazy i wygrać 50 bitew.

Nagroda

• 500 000 kredytów
  • 50 000 PD
  • 25 000 PD dla załogi
  • Konto premium: 1 dzień
  • Miejsce w garażu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...