Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z Warrock"iem

tomekrmzw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,mam pytanie wczoraj grałem w Warrock i działał mi  normalnie dzisiaj włączyłem i była aktualizacja pierwsze okno normalnie mi się zrobiło a drugie pokazuje mi (Tam Gdzie się aktualizacje pobierają) że się nie pobiera i jest na minusie party.

Jeszcze Jedno pytanie jak usunąć program Nexon Game Manager (Program z Warrock)
Proszę odpowiedzieć...

Jak jest nie zrozumiały tekst na dole jest filmik o nagraniu błędu gry...x

Opublikowano

Spróbuj otworzyć plik version:

617771412186195845087.png

I cofnij wszystko o 1, wyłącz antywirusa bo może coś blokować.

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 27
Updater = 42
Client = 93
Sub = 3
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Tak to ma wyglądać, jak wyżej.

Jeżeli to nie pomoże to zrób reinstal. (Odinstalowanie gry i ponowne zainstalowanie.)

Możesz też dodać cały folder warrocka do kwarantanny w antywirusie.

A co do odinstalowania, hym.. dziwne. Ja mam warrock'a i nie mam zainstalowanego tego programu.

Możesz spróbować go odinstalować jak nie będziesz miał zainstalowanego wr. Ale nie wiem czy Ci to pomoże :x.
320551442138510845087.png
Opublikowano

Dzięki że chciałeś mi pomóc ale i tak mam ten sam błąd...

Co do odlinstalowania gry robiłem to kilkanaście razy dzienie...

Cofałem wszystko o jeden oprucz 0 bo bym mniał na minusie...

A co do odlinstalowania programu próbowałem odlinstalować jak mniałem odlinstalowanego Warrock'a... I nie działało

Może znasz jakieś inne sposoby naprawienia problemu?

Mam innego laptopa tam chodzi warrock ale mi tnie więc wiesz...

Jeszcze dodam że przedwczoraj chodził mi Warrock...(NA TYM SAMYM LAPTOPIE)

Jeszcze raz dzięki że próbowałeś...

Opublikowano

Spróbuj otworzyć plik version:

617771412186195845087.png

I cofnij wszystko o 1, wyłącz antywirusa bo może coś blokować.

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 27
Updater = 42
Client = 93
Sub = 3
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Tak to ma wyglądać, jak wyżej.

Jeżeli to nie pomoże to zrób reinstal. (Odinstalowanie gry i ponowne zainstalowanie.)

Możesz też dodać cały folder warrocka do kwarantanny w antywirusie.

A co do odinstalowania, hym.. dziwne. Ja mam warrock'a i nie mam zainstalowanego tego programu.

Możesz spróbować go odinstalować jak nie będziesz miał zainstalowanego wr. Ale nie wiem czy Ci to pomoże :x.

Mój znajomy miał podobny problem, ale jak powiedziałem mu żeby usunął configa tekstowego to mu nie zadziałało. Jak przywrócił tekstowego i usunął tego drugiego (plik ustawienia konfiguracyjnego) to mu zadziałało. Może spróbuj właśnie tego? ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Dzięki twój pomysł trochę pomógł pierwsze okno normalnie ściągneło aktulizację,a drugie okno(Okno ze ściąganymi aktulizacjami)mi już niechce ściągnąć aktulizację jest pokażane że niema nic do ściągania a nie mogę nacisnąć przycisku "Start"...

Jeśli tekst jest nie żrozumiały na dole jest nagrany filmik z problemem gry proszę o odpowiedź bym chciał sobie jeszcze dziś zagrać

http://chomikuj.pl/rmzw22/Warrock

TRANSFER NA CHOMIKUJ JEST DARMOWY NA MÓJ KOSZT...

Film z problemem nazywa się

"Inny Problem"

Opublikowano

Spróbuj wkleić to w version, nie możesz dać game start ponieważ powinieneś mieć takie coś:

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 28
Updater = 43
Client = 94
Sub = 4
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

A ty masz tylko updater na 43 a resztę na 0.
320551442138510845087.png
Opublikowano

Dzięki to mi pomogło ale mam teraz znów inny problem.

Już normalnie włącza mi się Warrock i mogę nacisnąć "START" gdy naciskam wyskakuje standardowe okno prawym dolnym rogu ładowania gry.

Gdy już załaduje gra uruchamia się.I pojawia się komunikat "Error Client version miss match.Please click the FILE CHECK button in the WarRock launcher" to ten kumunikat mogę nagrać filmik jeśli będziecie chcieli proszę pisać a nagram w ciągu 30min od napisu komentarza...

Jeszcze raz dziękuje że mi pomagacie...

Opublikowano

Dzięki to mi pomogło ale mam teraz znów inny problem.

Już normalnie włącza mi się Warrock i mogę nacisnąć "START" gdy naciskam wyskakuje standardowe okno prawym dolnym rogu ładowania gry.

Gdy już załaduje gra uruchamia się.I pojawia się komunikat "Error Client version miss match.Please click the FILE CHECK button in the WarRock launcher" to ten kumunikat mogę nagrać filmik jeśli będziecie chcieli proszę pisać a nagram w ciągu 30min od napisu komentarza...

Jeszcze raz dziękuje że mi pomagacie...

Komunikat wyraźnie mówi o zrobieniu 'Check Files' bo client się dobrze nie pobrał. Sprobuj zrobić Check Files żeby Ci się zaktualizowało na nowo i napisz czy jest ok :) 

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Siema zrobiłem tak jak mówiłeś i włączył mi się WarRock i po chwili mi się zamknął automatycznie i wyskoczyła reklama WarRock'a tak jak zawsze.

Próbowałem kilka naście razy...

Niewiem o co chodzi...

Proszę o pomoc...Z góry Dzięki

Jak byś chciał mogę ci nagrać filmik...

Opublikowano

Odlinstalowałem WarRock'a i zainstalowałem problem ukażał się jak poprzednie moje problemy nie mogę nacisnąć przycisku "START" Wkleiłem to:

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 28
Updater = 43
Client = 94
Sub = 4
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Nadal nie mogę włączyć WarRock'a problemu chyba nie da się naprawić...
Jeśli macie jakieś inne pomocznicze pomysły proszę o odpowiedź
Dziękuje ze chcieliście mi pomóc
Mogę nagrać filmik ale troche dłuszy to wam wszystko wam pokaże co mam w notatniku i forder gry i dalszy problem z grą...
DARMOWY TRANSFER NA MÓJ KOSZT
Opublikowano

Siema już prawie naprawiłem problem już mi uruchamia się WarRock.

Tylko gdy już załaduje(Prawy dolny róg)Uruchamia się WarRock i się zamyka,nie wyskakuje  żaden problem tylko się zamyka.

Proszę o pomoc.

Mogę nagrać Film z problemem proszę pisać a nagram.

Z góry Dzięki.

Opublikowano

Siema już prawie naprawiłem problem już mi uruchamia się WarRock.

Tylko gdy już załaduje(Prawy dolny róg)Uruchamia się WarRock i się zamyka,nie wyskakuje  żaden problem tylko się zamyka.

Proszę o pomoc.

Mogę nagrać Film z problemem proszę pisać a nagram.

Z góry Dzięki.

Jaki system i ilu bitowy?

Masz zainstalowane potrzebne programy ?

- NET. Framework 3.5/4.0/4.5

- C++ 2010

- Service Pack (w zależności od systemu)

By usunąć program Nexon Game Manager to musisz wejść w Panel Sterowania następnie Dodaj/Usuń Programy i na liście programów znajdź ten program i kliknij Odinstaluj/Zmień.

Opublikowano

System Mam Windows 8

Bity 64 xD

Zainstalowane programy mam 1(C++2010)reszte nie ale niewiem czy czytałeś poprzednie moje komentarze jeszcze we Wtorek lub w Środe chodził mi WarRock...

Wiem jak usuwać programy ale jak chce usunąć program "Nexon Game Manager" to wyskakuje pusty komunikat i jest przycisk "Ok" gdy naciskam zamyka się okno i nic się nie dzieje.

Mogę ci nagrać filmik.

Transfer będzie na mój koszt...

Opublikowano

System Mam Windows 8

Bity 64 xD

Zainstalowane programy mam 1(C++2010)reszte nie ale niewiem czy czytałeś poprzednie moje komentarze jeszcze we Wtorek lub w Środe chodził mi WarRock...

Wiem jak usuwać programy ale jak chce usunąć program "Nexon Game Manager" to wyskakuje pusty komunikat i jest przycisk "Ok" gdy naciskam zamyka się okno i nic się nie dzieje.

Mogę ci nagrać filmik.

Transfer będzie na mój koszt...

A gdy War Rock Ci działał to wyskakiwał Ci ten pusty kominukat przy tym programie Nexon Game Manager ?

Opublikowano

Wiesz co nawet niewiem bo gdy mi chodził WarRock to próbowałem nic nie ruszać aby się nie popie*dolił ale mi się wydaje że pewnie tak...

Mam innego laptopa na którym mam zainstalowanego WarRock i mi tam chodzi normalnie ale mi się zajeb*ście tnie więc nie da się tam grać

A gdy próbowałem odlinstalować program(Na innym laptopie który mi tnie)

Nexon Game Manager to też wyskoczył mi pusty komunikat...Z przyciskiem "ok" i także nic się nie działo

Gdy instaluje WarRock'a to mam inny problem pierwsze okno mi ładuje godzinami i niechce załadować.

Ostatnio wkleiłem pliki(WarRock'a Folderu) z innego laptopa(tego co mi tnie)i właśnie mam ten problem że włączam WarRock'a i się po chwili wyłącza automatycznie i wyskakuje reklama tak jak zawsze po wyłączeniu WarRock'a.

Proszę o pomoc.

Z góry Dzięki :)

Opublikowano

Siema wyłączyłem zapore systemu windows i chyba wszystkiego co by mogło pomóc...

Dziś ściągnołem sobie Cs żeby zobaczyć czy by chodził bo są stworzone z tego samego producenta i Cs mi też nie chodzi.

A inne gry mi chodzą

Witam chciałem powiedzieć że naprawiłem problem...

Dziękuje wszystkim którzy starali mi pomóc...

Dla innych z tym samym problemem.

Usuńcie wszystkie antywirusy jakie macie i zainstalujcie Avasta...

Jeszcze raz dziękuje wszystkim...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...