Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o szybką pomoc :) (Refboost)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry nazywam się Konrad :] i mianowicie mój program polega na tym że odkąd używam bota wszystko działa w zminimalizowanym okienku później nie mogłem grać sobie normali ale wszystko już naprawiłem tylko że dziś chyba próbowałem wszystkiego :D i nie wiem jak znów właczać boty w małym okienku, właczają się w full screen'ie prosze o szybką pomoc bo wątpie że będzie z tym problem jestem zielony ale przynajmniej potrafie wskazać poprawnie lokalizacje w config'u :D

Ps. Pytanie Extra :

-Kogo to błąd jeśli podczas nowej sesji pisze Accounts already in game problem z serwerami , czy z mojej strony ?  :rolleyes:

Opublikowano

http://wklej.to/S8tRd config z malym okienku zapisz go jako game.cfg i wrzuc do X:\Riot Games\League of Legends\Config (sciezka gdzie masz lola)

Ps. Pytanie Extra :

-Kogo to błąd jeśli podczas nowej sesji pisze Accounts already in game problem z serwerami , czy z mojej strony ?  :rolleyes:

Nie mam pojecia tez mi sie czasem tak dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...