Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki

AdiFromKorea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, proszę o pomoc ostatnio zacząłem grać dużo w csgo jak na razie SIlver 4 ale potrzebuje pomocy  ze strzelaniem jak strzelać z ak i m4a1's ?

z daleka itd czy celownik mieć pod przeciwnikiem nad coś takiego po proszę o wszelkie poradniki z góry plusiki będą lecieć

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Na poczatek moze zacznijmy od configa, jaki masz celownik? Ilosc ustawionego DPI w myszce oraz czulosc myszki w grze?

Co do samegovstrzelania bronie w csgo maja swoj wlasny 'pattern' innymi mowiac strzelajac full auto z ak w miejscu pierwsze 3 pociski leca prosto potem kolejne 5 idzie w gore (ty dajesz celownik w dol) a nastepnie okolo 10 w prawa strone 5 w lewa i znowu cofa na prawo. (Oczywiscie nie zawsze wyglada on tak samo ale w 90% przypadkow)

Wazne jest abys gral ze znajomymi z randomami nic nie ugrasz. Team work to podstawa.

graphic.png
Opublikowano

Na poczatek moze zacznijmy od configa, jaki masz celownik? Ilosc ustawionego DPI w myszce oraz czulosc myszki w grze?

Co do samegovstrzelania bronie w csgo maja swoj wlasny 'pattern' innymi mowiac strzelajac full auto z ak w miejscu pierwsze 3 pociski leca prosto potem kolejne 5 idzie w gore (ty dajesz celownik w dol) a nastepnie okolo 10 w prawa strone 5 w lewa i znowu cofa na prawo. (Oczywiscie nie zawsze wyglada on tak samo ale w 90% przypadkow)

Wazne jest abys gral ze znajomymi z randomami nic nie ugrasz. Team work to podstawa.

brednie

wyłącz wszelakie wspomaganie myszki

ustaw sobie dobre dpi i czułość ( ja gram na 2k dpi i 2.5 sensitivity )

full auto z ak - pierwszym pociskiem powinieneś kogoś trafić. Stojąc w miejscu w.w 3 pociski to norma, ale zanim zdążysz je wystrzelić już padniesz ( chociaż... w s4 nie miałem problemu z rushingiem na przeciwnika, mając tylko kosę w łapach ;___; ). po 2 pestkach podczas full auto pociski lecą losowo. Przy fullu najlepiej kucnąć i walić po kolanach tzw. ściągnąć celownik w dół.

nie ma na to schematu, raz leci w lewo, raz w prawo. Kucanie minimalizuje recoil

primo. bez fpsów nie ma gry. 60 to podstawa, jak masz mniej to myszka laguje

naucz się zaciągać celownik ( polecam oglądanie meczy z csgolounge )

poćwicz na mapie klik

z doświadczenia wiem, że granie na dmie nie poprawia skilla na dłuższą metę. Tak jakoś... niby aima się trenuje, ale jednak to nie to samo, bo każdy biega, a na compach się najczęściej kampi / rushuje. Jak po dmie wbijam na ranka to tak jakoś się c*****o strzela...

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...