Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin's Creed Brotherhood - error podczas uruchamiania

RekojXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą Assasin's Creed Brotherhood, po odpaleniu gry pokazuje mi żebym się zalogował na konto uplay, no to ok, loguję się, i pisze że program uplay launcher przestał działać :( . Assassin'a odpalam z płyty, mam directX 9.0, opengl, adobe flash, sterowniki do kart zaktualizowane. Na dole podaję screeny.na mpc 2.png

post-1168984-0-29767000-1412173640_thumb.png

Opublikowano

Zgodność uPlaya z systemem... Sprawdź spójność i jak mówi kolega - uruchom jako administrator.

ehhh ale to uplay launcher sie uruchamia normalnie czy przez administratora czy nie przez niego to dopiero potem się wyłącza

Opublikowano

-_-  gadać z debilami.... jakby siędało to bym uruchomił bez uplay, pomyśl zanim coś napiszesz...

Nie wyzywaj mnie, ok?

Da się uruchomić bez uPlay'a, bo tak robiłem...

Musisz poszperać w googlach.

Opublikowano

Nie wyzywaj mnie, ok?

ok sory ale nie mam nerwów bo kupiłem 2 gry za 300zł (brotherhood+revlution) i nie działają, a dokładniej co mam wpisać w google?

Opublikowano

Dobra, przedtem to już ogranąłem i musiałem pobrać paczkę

Uplay wypuścił przedtem update, przez co nikomu nie działała aplikacja. Teraz już chyba jest normalnie nie sprawdzałem, ale jak komuś nie działa to daje link do paczki.

Dnia 3.10.2014 o 18:25, Scientist. napisał:

-_-  gadać z debilami.... jakby siędało to bym uruchomił bez uplay, pomyśl zanim coś napiszesz...

Nie wyzywaj mnie, ok?

Sorry za tamto, miałem wtedy chyba 12 lat xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...