Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić?

Kozialovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam taki problem, że gdy gram rankedy to wygrywam moze mecz na 8/10 rankedów..

Mój team to totalne zera... Nigdy nie sfocusuje adc w dodatku nafeedowanego przez nich.

Mnie już kur*ca strzela.. Kończe rankedy ze statami  15/8 itp.

Mój team jest to średnio 1 osoba 3/15.

Co zrobić? Jestem w silverze 1 i się dziwie jak ja tu dotarłem.

Opublikowano

Graj duo z kolegą, a na pewno będzie Wam łatwiej wygrywać gry.

Dodatkowo graj na jungli/midzie, będziesz mógł często roamować topa/bota.

Nie mam zbytnio z kim.

Gram na midzie i na jungli.

Opublikowano

Po pierwsze za dużo umierasz ;) Nie feeduj ich dodatkowo, 8 zgonów to sporo

Graj duo, gdzie Wasz premade to będzie jungla i mid :)

Na tych pozycjach najłatwiej carrować całą grę.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Po pierwsze za dużo umierasz ;) Nie feeduj ich dodatkowo, 8 zgonów to sporo

Graj duo, gdzie Wasz premade to będzie jungla i mid :)

Na tych pozycjach najłatwiej carrować całą grę.

Wiem, ale niestety ciężko jest nie paść te 8 razy gdy przeciwnicy są nafeedowani jak dzikie świnie.

Pomagam junglerowi gankowac topa, bota i staram się nie zbiarać wszystkich killi..

Jedyne czego nie robie z tego co wszyscy mówią to jest jedynie to, że nie gram duo.

Opublikowano

Czytałem mnóstwo tematów na ten temat(z ciekawości) i powiem ci tyle olej te wszystkie poradniki...

Ja mainuje jungle kolega  mid/top.

Jak widze że ktoś pickuje kassadina na zeda i że lami to go olewam... mówie żeby stał pod turretem jeśli to nie pomoże mówi się trudno na to nic nie poradzisz.

Jednak gdy już zawalają dwie linie farmie sb i gankuje raz na 1/2 min.

W moim przypadku od b2 do s2 grałem cały czas xinem i tylko raz mi go zabrano więc mógłbyś mainować jakiegoś champa, to dobrze robi.

Jeśli niemasz z kim grać to lepiej odpuść sobie rankedy i poczekaj na koniec sezonu bo mrr się teraz poknociło i ci będzie dobierać takie lamki.

Uważam że osoby które pisały nademną nie mają racij bo co ci da że naffedujesz kogos kto zfocusuje tanka???

Opublikowano

Czytałem mnóstwo tematów na ten temat(z ciekawości) i powiem ci tyle olej te wszystkie poradniki...

Ja mainuje jungle kolega  mid/top.

Jak widze że ktoś pickuje kassadina na zeda i że lami to go olewam... mówie żeby stał pod turretem jeśli to nie pomoże mówi się trudno na to nic nie poradzisz.

Jednak gdy już zawalają dwie linie farmie sb i gankuje raz na 1/2 min.

W moim przypadku od b2 do s2 grałem cały czas xinem i tylko raz mi go zabrano więc mógłbyś mainować jakiegoś champa, to dobrze robi.

Jeśli niemasz z kim grać to lepiej odpuść sobie rankedy i poczekaj na koniec sezonu bo mrr się teraz poknociło i ci będzie dobierać takie lamki.

Uważam że osoby które pisały nademną nie mają racij bo co ci da że naffedujesz kogos kto zfocusuje tanka???

Nawet nieźle idzie mi gra Vi ;p

Ale samemu mecz jest ciężko wygrać... W dodatku, że nie jestem nie wiadomo kim..

To, że oleje to, ze ktoś feeduje to mi dużo nie da, bo i tak przegram i tak.

Nie granie rankedów mija się z celem, bo co się dzieje na normalach to już jest tragedia. na rankedach przynajmniej, aż tak się nie biją o te pozycje.

Dziwie się wgl. jak tacy ludzie mogą być w podobnych dywizjach co moja.. zawsze mnie to dziwi.

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście uważasz, ze grasz ponad swoją ligę to powinieneś zdominować swojego przeciwnika na lini i roamowac całą grę do tego pozytywnie nastawienie pomaga dużo wiec staraj się nie flejmowac bo to wpływa na grę i Twoi przyjaciele z drużyny zamiast grac lepiej będą grac jeszcze gorzej :)

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście uważasz, ze grasz ponad swoją ligę to powinieneś zdominować swojego przeciwnika na lini i roamowac całą grę do tego pozytywnie nastawienie pomaga dużo wiec staraj się nie flejmowac bo to wpływa na grę i Twoi przyjaciele z drużyny zamiast grac lepiej będą grac jeszcze gorzej :)

Tylko, że ja to robię, ale to i tak nie pomaga.. Poziom myślenia ludzi, z którymi gram jest zerowy.

No co zrobisz nic nie zrobisz  :unsure:

Cóż zrobię se przerwę od lola, może pomoże ;P

Opublikowano

Polecam duo ze smurfem, albo jakimś g2/1. To powinno pomóc. Przerwa od ligi też może pomóc, po prostu odpoczniesz i jak wrócisz, to się nie będziesz denerwować tak przegranymi. ;P

Opublikowano

Graj junglerami którzy całą grę siedzą w jungli i farmią a potem orają wszystkich np. Master Yi. 

Wtedy tak mi nafeeduje, że nie będzie co orać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...