Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goldy takie dobre

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabierałeś swojemu adc wszystkie kille. Dziw się teraz dlaczego przegrałeś. :D

Nie no co Ty, asysty dostał :P

btw. on feedował, nie ogarniał że ja prawie czelendzer.. on sobie farmił a ja duble kille na bocie robilem..

ps Serio myślisz gdybym oddał te fragi lucianowi byłby on wstanie wycarrować ? Bo Ja nie  B)  Już za długo w goldzie, czas wbić tego czelendzera bo sam sie nie wbije :unsure:

wiesniak

Dzięki muj mistrzu <3 <3

Opublikowano

Gdyby ADC został nafeeodwany jak Nida, to byście to wygrali. ;) Support nie powinien mieć żadnych killi, on tylko pomaga innym je zdobywać. 

To nie jest czelendzer aby on potrafił wykorzystać te fragi :P 712671410803846284704.pngOk..

Gold na razie mnie nauczył aby nie oddawać fragów pod żadnym pozorem, chyba że gościu naprawdę potrafi grać lub ma dobre skrypty. Bo naprawdę czasami Ja potrafię je bardziej wykorzystać :)

A poza tym ciężko oddać fraga jak Ja tyle bije <3

Opublikowano

To nie jest czelendzer aby on potrafił wykorzystać te fragi :P 712671410803846284704.pngOk..

Gold na razie mnie nauczył aby nie oddawać fragów pod żadnym pozorem, chyba że gościu naprawdę potrafi grać lub ma dobre skrypty. Bo naprawdę czasami Ja potrafię je bardziej wykorzystać :)

A poza tym ciężko oddać fraga jak Ja tyle bije <3

To ja nie rozumiem, po co grasz supportem w takim razie skoro nie chcesz oddawać zabójstw? Trochę logiki.

I to, że jestem w silverze nic nie oznacza. Grę zaczęłam niedawno a wiedzę wydaje mi się, że mam większą niż niektórzy tutaj. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...