Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam do Gry wersja próbna

edward120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to niema jego chyba silnik Mamy 2, 000 graczy zarejestrowany jest 3 graczy po drugie żle format przetlumaczenia Z powa?aniem Administracja Car Out,Jest ju? nas 1,000 sztuk ;) skad go masz

Opublikowano

o lol ty po to stwierdziles po tym ze na stronie głownej sa takie informacje to pozdro 600 dla ciebie 

jest to moj silnik poprostu nie usunołem tego,gra ma pare lat i dlatego takie info jeszcze zostalo 

w gre gralo ponad 4k ludzi 

Opublikowano

jeśli chcesz mogę wrzucić cały zapis bazy danych :)

Razem z hasłami i mailami? Dawaj!

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

edward120:

Człowieku zlituj się i zmień hosting.

Słyszałeś może o hostuj-gry.tk ?

On zmieni hosting a ty przestaniesz reklamować swoje "gry" (z wiadomych względów jest w cudzysłowie)

Opublikowano

Razem z hasłami i mailami? Dawaj!

Ta z meilami i haslami chyba cie cos boli chlopcze 

edward120:

Człowieku zlituj się i zmień hosting.

Słyszałeś może o hostuj-gry.tk ?

słyszałem i nie podoba mi sie ten host zostane przy tym co jestem i tak to jest tylko do testów a wiec wystarczy jak bede chcial to kupie sobie hosta platnego

W tej "grze" jest coś poza stroną z tabelki, brakiem polskich znaków (gdzie nie gdzie) i ogólnie tandetą :) ?

polskie znaki fakt blad ale jest to do poprawy wiec nic trudnego i wiele czasu nie zajmie .Twierdzisz tandeta pokaz co ty zrobiles za silnik? a nic nie zrobiles wiec sie nie wypowiadaj na takie tematy

Opublikowano

Ta z meilami i haslami chyba cie cos boli chlopcze

Chłopcze, twój zrzut bazy danych można sobie w buty wsadzić. Co to za problem wygenerować w pętli nawet 10k kont?

Druga sprawa to czy te 4tyś (czy ilu ich tam było) graczy grało w tym samym momencie tworząc duże online? Czy to po prostu efekt rejestrowania się randomowych ludzi na przestrzeni kilku lat. Mnie się wydaje, że to ta druga opcja ;)

Co to jest 4k? W czasie półrocznych betatestów PGRa przez serwer przewinęło się ponad 1,5tyś graczy, więc ta twoja ilość kont, którą chcesz tu zabłysnąć nie robi na mnie absolutnie żadnego wrażenia.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Twierdzisz tandeta pokaz co ty zrobiles za silnik? a nic nie zrobiles wiec sie nie wypowiadaj na takie tematy

Jak już bym coś zrobił to najpierw bym to dopracował, zanim bym to dopracował nauczył bym się to robić perfekcyjnie..., skoro wstawiasz takie coś na forum licz się z krytyką (zasłużoną) bo to co Nam dałeś to byle co robione w tabeli, bez polskich znaków i niczym konkretnym...

Opublikowano

Jak już bym coś zrobił to najpierw bym to dopracował, zanim bym to dopracował nauczył bym się to robić perfekcyjnie..., skoro wstawiasz takie coś na forum licz się z krytyką (zasłużoną) bo to co Nam dałeś to byle co robione w tabeli, bez polskich znaków i niczym konkretnym...

Co tys sie tak uczepil tych polskich znakow to bylo robione jakies 5 lat temu wiec sory ale jak na pierwszy silnik to i tak nie  jest zle pokaz lepiej jaki byl twoj pierwszy silnik o ile wgl co kolwiek stworzyles

Chłopcze, twój zrzut bazy danych można sobie w buty wsadzić. Co to za problem wygenerować w pętli nawet 10k kont?

Druga sprawa to czy te 4tyś (czy ilu ich tam było) graczy grało w tym samym momencie tworząc duże online? Czy to po prostu efekt rejestrowania się randomowych ludzi na przestrzeni kilku lat. Mnie się wydaje, że to ta druga opcja ;)

Co to jest 4k? W czasie półrocznych betatestów PGRa przez serwer przewinęło się ponad 1,5tyś graczy, więc ta twoja ilość kont, którą chcesz tu zabłysnąć nie robi na mnie absolutnie żadnego wrażenia.

Wierz sobie czy nie ja wiem jaka jest prawda ile ludzi gralo i twoje zdanie mozesz sobie wlozyc w 4 literki chlopcze  moze teraz 4k nie jest jakas ogramna cyfra no ale jak na 5 lat wstecz to bardzo dobry wynik ban 4k to i tak dobrze teraz nawet niektorzy nie maja takich wynikow

W zasadzie to temat juz moza zamknac :)

Opublikowano

Zaraz zaraz, dobrze to rozumiem? Przez 5 lat uzbierałeś 4k graczy? 4k zarejestrowanych kont? To miałeś ruch na tym serwerze, pewnie w całej serwerowni musieli klimę podkręcić :D

I już nie dowartościowuj się tak tym 'chłopcze', chłopcze ;)

A na koniec: potwierdzam, temat do zamknięcia. Do niczego innego się nie nadaje.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...