Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combo Bot

Morgis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

staty 32767??

to ty na priwach szalejesz:p

osobiscie to watpie czy mając tyle aglia co za tym idzie speeda 3-4k dasz tak szybko przełączać klawisze <nawet bot tak szybko raczej nie wyrobi>... zeby combo poszlo...

Opublikowano

no to musialbys wejsc na frienzmu i zobaczyc kolesi jak pod rzad kilkanascie combo wala a combo bot napewno wyrobi bo jestem przekonany ze oni tego nie robia przelaczajac recznie klawisze bo to nie wykonalne.

Opublikowano

a speed przy tych statach to nie 3-4k tylko dokladnie 2244. Pytanie kieruje do kogos kto sie bawi tym botem moze jest sposob zeby to jakos wyliczyc.

Opublikowano
no to musialbys wejsc na frienzmu i zobaczyc kolesi jak pod rzad kilkanascie combo wala a combo bot napewno wyrobi bo jestem przekonany ze oni tego nie robia przelaczajac recznie klawisze bo to nie wykonalne.

a speed przy tych statach to nie 3-4k tylko dokladnie 2244. Pytanie kieruje do kogos kto sie bawi tym botem moze jest sposob zeby to jakos wyliczyc.

Nie pisz double postów ,

Co chcesz wyliczyc ( dokładniej ) ?

Opublikowano

Chce wiedzieć jaki ustawic Delay w tym bocie, chodż coś mi się zdaje że mało z was go używa ale może ktoś jednak potrafi to obliczyć, przypominam ze mam 2244 speed atack chyba od tego właśnie zależy jaki delay w bocie ustawic.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

hehe te comboboty wogole nic Ci nie pomoga przy tym speedziea a co do tego ze combo jest niewykonalne na prv servach przy max statah to jestes w blędzie ;] jestem procomberem =) wystarczy 5 serji po 2 comba i po BK z full statami i setem no chyba ze trafie criticala to juz po 4 hitach z combo zjade bk fo

ps. to nie zadne przechwalki tylko motywacja dla graczy, ktorzy mysla ze combo nieda sie zrobic przy max statach

sam kiedys tak myslalem

ps2. jezeli komus ciezko jest zrobic combo polecam 1 cyclone 2 death stab 3 twist bo to jest najlatwiejsza wersja klikania w klawiaturke ,ja uzywam 1 cyc 2 twist 3 death ponad to zre kciukiem i przedostatnim palcem potiony =) wystarczy wyczuc

klawiature i wciskac jednoczesnie...

dziekuje

zadne boty nie potrzebne =) i tak nie pomoga

GoodLuck