Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amatorska Ramka do prezentacji - PSD

gEk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka, nowa praca w moim wykonaniu, wg. mnie wyszła dobrze, jak wam się podoba? Jakieś wskazówki?

Jeżeli ktoś może to poproszę o zrobienie skanu .psd bo u mnie nie chce się zeskanować... dochodzi do końca i nic się nie dzieje. Za skanik poleci + :) Dzięki!

JPG

3836814121502381169906.jpg

PNG

8299214121502391169906.png

PSD

http://speedy.sh/b2p9E/Belka-prezentacja-1.psd

#2 UPDATE 01.10.14

Podobna do tej wyżej ale tutaj można wstawić jakieś zdjęcie. Nie ogarniam jeszcze za bardzo wymiarów, jest PSD jak coś to można zmienić.

JPG

30260115841550198473.jpg

PNG

14601945202526803374.png

PSD

http://speedy.sh/hMYCt/Ramka-prezentacja-2.psd
Opublikowano

Nic w tym fajnego nie widać :) Hmm pozatym w tytule pisze "Ramka" a w temacie "Belka" :D zastanów się człowieku :p W końcu belka czy ramka? Jeżeli ramka to gdzie ja mam tu dodać swoje zdjęcia ? :D No ale cóż może komuś się przyda

12113099795230620771.png

Opublikowano

Nic w tym fajnego nie widać :) Hmm pozatym w tytule pisze "Ramka" a w temacie "Belka" :D zastanów się człowieku :P W końcu belka czy ramka? Jeżeli ramka to gdzie ja mam tu dodać swoje zdjęcia ? :D No ale cóż może komuś się przyda

Każdy się może pomylić ;)

A co do belki to jak na amatorke to fajnie ci wyszła :) zostawiam lajka i powodzenia z next pracami :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Dupy nie urywa, aczkolwiek nie jest nagorsza, dziwnie wyszły te miecze, one są niby wbite w tą deske czy jak? :P

Tak, chciałem uzyskać taki efekt. A ich wygląd to zasługa mieszania warstwy ;)

Sorki za pomyłkę z belką i ramką, chodzi o to może posłużyć komuś jako logo czy coś w czym może być nazwa serwera czy czegoś innego ;)

Opublikowano

Pierwsza ramka wygląda lepiej, lecz obydwie prezentują się w sumie dość sztucznie/plastikowo, doceniam to że zrobiłeś coś swojego, i udostępniłeś to na forum, lecz osobiście nie użyłbym tego dla siebie.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Ten 2 update png to zrób może lepiej tak by ta końcówka miecza była za obrazkiem :P lepiej bd bynajmniej mi się tak zdaje 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Dzięki za opinie ;) W drugiej pracy nie wyszły te "światła" bo w ps miałem za małą rozdzielczośc i tam tak tego nie było widać ;)

Jutro może coś udostępnie

Opublikowano

Napis z mojego tutoriala? :P

Ogólnie ta pierwsza belka nie jest zła, aczkolwiek popełniłeś tutaj jeden duży błąd, mianowicie zły dobór materiałów. Nie wiem, czy miecze już takie były, czy też nałożyłeś na nie fazę, ale wyglądają, jak plastikowe :) Co ni jak ma się do drewnianej deski :)

Opublikowano

Tak napis z Twojego poradnika ;) Oglądałem go kiedyś, zapamiętałem co nieco, a że miałem jeszcze tą czcionkę to spróbowałem coś podobnego zrobić ;)

Na miecze nałożyłem fazę w mieszaniu warstw, może macie rację że wyglądają jak plastikowe ;) 

Dzięki za opinie, jak bd miał czas ( bo zapierdziel w szkole itp) to coś wrzucę ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...