Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Syndrą L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem z syndrą, otóż dziś grałem nią i normalnie działało wszystko gram kolejną rundkę idąc na mid wyłączył mi się skrypt na syndre ale w L# ptaszkiem miałem zaznaczone no to restartuje lola i L# i znów to samo się dzieje pojawia się i znika po prostu nie działa. Czy ktoś też tak miał?? Wie ktoś jak to naprawić był by wdzięczny za pomoc :)

Opublikowano

Po prostu projekt upada coraz więcej działających skryptów 5 min pózniej jest outdate.Z ważniejszych upadły już githuby od Akali,yasuo,SKO(niddale,rengar) teraz syndra ,kwestia czasu i upadnie marksman, UC ,evade.Lepiej zacznij już odkładać na vipa do bola :P

Opublikowano

Co robi HiddenObjects

Pokazuje kiedy znikną twoje wardy jak i przeciwnika. Z tym, że czas kiedy znikną wardy przeciwnika pojawi się tylko i wyłącznie jak będziesz miał wizję kiedy oni stawiali warda.

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem z syndrą, otóż dziś grałem nią i normalnie działało wszystko gram kolejną rundkę idąc na mid wyłączył mi się skrypt na syndre ale w L# ptaszkiem miałem zaznaczone no to restartuje lola i L# i znów to samo się dzieje pojawia się i znika po prostu nie działa. Czy ktoś też tak miał?? Wie ktoś jak to naprawić był by wdzięczny za pomoc :)

Możliwe , że wyszla nowa wersja i trzeba zaktulizować skrypt . 

Drugą opcją  jest to , że zlapałeś crasha ( laga , ping wysoki pczyczyna , lub riot , lub programu , albo exploitu , możę program ma przeciążenie , i się coś zwalilo , ja polecam tak zamknąć teraz L# , uruchomić ponownie wszystko się będzie aktulizować potem wszystko zaznaczyć ( SKRYPTY ) noi kliknac update , mi to pomogło. 

Opublikowano

@DenmarkMafia wszystkie skrypty ktore podales ze upadly dzialaja lacznie z nidalee rengarem akali jak i yasuo :)

co do tematu to usun wszystko z appdata

Pokaż screen i wyślij swój confing.xml jeśli rzeczywiście działają.Bo u mnie nawet ręcznie dodawane są outofdata.  

Opublikowano

Nic nie pomogło to co wyżej pisaliście cię. Ale już rozwiązałem problem, otóż wystarczył  komplikować leaugesharp.comman i zaznaczyć i teraz działa :D
Dzięki za chęci w pomocy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...