Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - co 15 min rozłącza mnie z serwerem!

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co 10 -15 minut mam dc i wyskakuje blad ze zostalem rozlaczony z serwerem cos tam cos tam... gdzie ten region eu ma serwerownie? w afryce? na necie 12mb/s nie moge pograc w vindictusa? :D wgl na raidach tez mam 3 kreski pingu tylko.

ktos tez tak mial?

jak szukalem w googlach to sa tematy tylko z przed 2 lat 

Age is just a number :)

Opublikowano

Ping na Raidach zależy od tego jaki net ma zakładający Raid, co do rozłączania też tak kiedyś miałem teraz się uspokoiło,

no ale nawet jak sam gram albo stoje sobie w miescie to mam disconnecta ;/

Opublikowano

więc coś jest nie tak z twoim dostawcą internetu, ja przy 5 mb/s mogłem spokojnie grać w tę grę, od tygodnia cieszę się10mb/s i gra mi się świetnie, żadnych zwieszek, niczego.

W grze jest system hostów, tzn wszystkie wyprawy są hostowane przez człowieka zakładającego drużynę, to od niego zależy ping dla was.

wyjątek stanowią rajdy 24 os. ( np smoki ) ponieważ te rajdy hostują serwery właściciela gry. a co się rzuca w oczy serwery zostały niedawno zmienione i nie ma lagów na raidach 24 osoby.

co z tergo wynika, wszystko wina twojego łącza radze skonsultować się z dostawcą :)

16k7y4p.png

Opublikowano

więc coś jest nie tak z twoim dostawcą internetu, ja przy 5 mb/s mogłem spokojnie grać w tę grę, od tygodnia cieszę się10mb/s i gra mi się świetnie, żadnych zwieszek, niczego.

W grze jest system hostów, tzn wszystkie wyprawy są hostowane przez człowieka zakładającego drużynę, to od niego zależy ping dla was.

wyjątek stanowią rajdy 24 os. ( np smoki ) ponieważ te rajdy hostują serwery właściciela gry. a co się rzuca w oczy serwery zostały niedawno zmienione i nie ma lagów na raidach 24 osoby.

co z tergo wynika, wszystko wina twojego łącza radze skonsultować się z dostawcą :)

dziwne bo gram w lola i 0 lagow ping 30-40 w world of tanks to samo 40 pingu 0 lagow w bf4 40-50 pingu. to nie mozliwe ze cos jest nie tak z moim dostawca neta :D

Opublikowano

dziwne bo gram w lola i 0 lagow ping 30-40 w world of tanks to samo 40 pingu 0 lagow w bf4 40-50 pingu. to nie mozliwe ze cos jest nie tak z moim dostawca neta :D

vindictus nie dziala najlepiej z internet explorer'em jeszcze, ja uzywam google , inny powód ktory by musiał być to taki że ktoś wysyła Ci dane na kompa, masz wirusa albo coś w ten deseńjeżeli faktycznie masz takie problemy możesz napisać ticket do ang supportu szybko ci odpisza, i mozesz napisać tutaj specyfikacje pc i screen ustawien wideo w grze :)

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...