Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody Sezon 4

sura123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co czytałem to mają nie dostać tylko Ci, którzy mimo chat restriction, dalej są bardzo negatywni, ale jeżeli ktoś dostał bana na chat, a nie ma na niego reportów, a się poprawił to dostanie nagrodę. 

Opublikowano

Najbardziej toksyczni gracze t.j dostał restricta i dalej jest bardzo toksyczny nie otrzymają nagród na koniec sezonu. Ci którzy dostali restricta ale poprawili swoje zachowanie otrzymają nagrody..

Opublikowano

Też mam do was pytanie jak do autora, bo mówicie że jeżeli jest powyżej 500 gier to niby nie ma nagrody, a jest gdzieś tak napisane? bo chciałbym przeczytać,

ja oosbiście mam jeszcze na 312 gier, i myślę czy dostanę nagrodę czy nie.

Liczę na odpowiedź bo jest to dla mnie ważne ^^

Opublikowano

1800 gierek jeszcze do rozegrania to z 2 sezony jeszcze nie dostane.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

1800 gierek jeszcze do rozegrania to z 2 sezony jeszcze nie dostane.

Ja w s5 przeniosę się na westa żeby nie mieć tego chat restricta bo to jest masakra bez czatu.

Jak na weście mi się nie spodoba to wracam ale wątpie :P

Jeśli masz nawet na 5k gier a zachowujesz się normalnie to dostaniesz nagrody, moim zdaniem to trochę bujda bo niby co mi będą sprawdzać, ilość raportów?

Pisali że jeśli poprawię zachowanie a nie jeśli będę dostawał raporty albo nie. Lol

Opublikowano

Jeśli ktoś się zamknie i uspokoi to wówczas dostanie. Jeśli nie zmienisz swojego zachowania to nie dostaniesz.

Moim zdaniem bardzo fajne rozwiązanie. Niech się ludki nauczą kultury :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...