Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ustawieniami grup kanałowych

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Koleżanka ma pewny problem.

Otóż gdy nadaje komuś rangę Channel Admina na danym kanale to dostaje on prawa do modyfikacji wszystkich kanałów na Team Speaku.

Mógłby ktoś mniej więcej wskazać gdzie leży problem i które ustawienia są nie w porządku?

Opublikowano

Próbowaliście już edytować inne kanały? (i czy napewno nie chodzi wam o sub-channel'e kanału na którym ktoś otrzyma range?) jeśli tak sprawdźcie modify power (advenced permissions, w Opcjach -> Aplikacje -> Advenced Permission system zaznaczyć) I napewno nie ma osoba ustawionej rangi która może edytować inne kanały (np. "server admin", albo ktoś zrobił wam na złość oraz edytował jakąś grupę np. Zarejestrowany/a z permissiami administratora.) Jeśli dalej będą mogli poproszę Cie o wysłanie mi ip serwera na:

GG: 48729051

Sorki, że napisałem to tak chaotycznie ale jestem wymęczony całą nockę w pracy miałem 21:30 -> 5:00 (8;30h pracy) i moj mozg sie "lansuje" 

Albo ktoś inny pomoże

Liczą się intencje :D

39176181481288500324.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...