Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

początkujący w nowej grze :)

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ostatnio słyszałem że gra neverwinter jest coraz bardziej powszechna. :) .Ale niestety w nią jeszcze nie grałem :D

Więc zaczynam Gre :). Ale bez waszych wskazówek a myślę że jesteście ogarniętymi graczami więc myśle że mi pomożecie. 

1 Pytanie jaką postacią początkowy gracz ogranię :)  Postać może być mocna z bliska albo mocna z dystansu :D 

2 jak tam z kasa dropem itp jest.

3 Jakieś wskazówki co do gier

4 poradniki jak grać itp 

Za każdą odpowiedź będzię lajkowana :D 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

witam ostatnio słyszałem że gra neverwinter jest coraz bardziej powszechna. :) .Ale niestety w nią jeszcze nie grałem :D

Więc zaczynam Gre :). Ale bez waszych wskazówek a myślę że jesteście ogarniętymi graczami więc myśle że mi pomożecie. 

1 Pytanie jaką postacią początkowy gracz ogranię :)  Postać może być mocna z bliska albo mocna z dystansu :D

2 jak tam z kasa dropem itp jest.

3 Jakieś wskazówki co do gier

4 poradniki jak grać itp 

Za każdą odpowiedź będzię lajkowana :D

Moim zdaniem powinieneś zrobić każdą postać i przekonać się sam. Co prawda stracisz sporo min na łączne przejście kilku wprowadzeń do gry, ale to zobrazuje ci w jaki sposób dana klasa walczy. Zresztą ta opinia dot. pvp:

Cóż mamy zmiany w klasach - totalnie przesadzony SW (mówię o pve), tank, z którego zrobiono buffera oraz CW, z którego zrobiono wszystko. Całkowicie olano DC i TR. GWF to lalka do bicia na pvp, a na pve schodzi, że aż żal. HR nadal jest nie do ubicia.

Jak ja grałem golda używałem w niewielu sytuacjach. Liczą się głównie astralne diamenty, które możesz wymienić na ZEN. Możesz ich zebrać 24k. Możesz je robić 1 raz w ciągu 1 dnia. CO do wskazówek, chomikuj ad do 60 poziomu i tyle w temacie. Kwestia poradników? Napisz na forum, jeżeli będziesz miał wątpliwości :)

Opublikowano

Na początek poczytaj troche poradników na MPC lub oglądaj Lets Play na YT np :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...