Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy

P0lak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukujemy do Projektu Polskiego Prywatnego Serwera WR ludzi , którzy zajmą się plikami serwerowymi i grafiką. Odpowiedzi PW

Opublikowano

Czyli zrobią wszystko za Ciebie :D

Przynajmniej kogoś szukają żeby zrobić konkretny serwer a nie na odpierdziel. Po za tym ktoś musi być od rozkazywania :D

Dobrze o tym wiem, ale chciałem uniknąć takich głupich komentarzy jak wyżej

Opublikowano

Przynajmniej kogoś szukają żeby zrobić konkretny serwer a nie na odpierdziel. Po za tym ktoś musi być od rozkazywania :D

Dobrze o tym wiem, ale chciałem uniknąć takich głupich komentarzy jak wyżej

pffffff hahaa . beka .

btw . jak byś nie wiedział to  " P0lak1 "  to niejaki  " zawodnik180 " - kamil

Jeden z " Administratorów " OfficeWar .  

Opublikowano

pffffff hahaa . beka .

btw . jak byś nie wiedział to  " P0lak1 "  to niejaki  " zawodnik180 " - kamil

Jeden z " Administratorów " OfficeWar .  

Naprawde, bravo dla Cb dodam jeszcze że grał on na nexusie i znam go

I oczywiście Ty nie dostaniesz ostrzeżenia tylko ja, ale co tam.

Coś Ci powiem, nie wiem ile masz lat, a ni kim jesteś, ale weź zamknij swoją brzydką mordkę, bo aby ludzi irytujesz, okej?

Gość próbuje stworzyć server a nie jakieś gówno, zbiera a ekipę, żeby to jakoś wyszło a Ty go wyśmiewasz, no po prostu żałosny jesteś ;)

Ta, mam problem do Ciebie po kij piszesz takie głupie komentarze, masz rację sram wyżej niż mam dupe, mam 10 lat, cwaniakuje w necie bo w realu to się boję takich jak Ty i chodzę wszędzie z mamą, nie myślę logicznie, bo nie wiem co to znaczy ;)

Ale widać, że nie ma tutaj sensu się kłócić z Tobą, bo to i tak nic nie zmieni.

Opublikowano

Rolnik naprawde TY jesteś żałosny :D

z pewnością mam wiecej lat niż Ty ,  " Ale weź zamknij swoją brzydką mordkę "  nie widziałeś ale twierdzisz :D typowy debilizm brak jakiej kol wiek logiki .

Skoro jesteś taki odważny i twardy to weź mi to powiedz prosto w oczy wtedy zobaczymy , a nie  " kozacz " w internecie . bo wyżej srasz niż masz dupe 

I oczywiście Ty nie dostaniesz ostrzeżenia tylko ja, ale co tam. "

Polecam również udać się do okulisty bo chyba jakieś problemy ze wzrokiem , jak byś nie zauważył to dostałem. i za ten pewnie też dostane ale cóż 

I jak masz jakiś problem do mojej osoby to możemy sobie to osobiscie wyjaśnić . wiec jak coś to Zapraszam na priv 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...