Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Speed Boost? Jakie auta?

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań(2) idzie zdobyć jakoś darmowe Speed Boost? jak tak to(Jak)

Jakie auta na dane klase są najlepsze?(Od najgoryszch po najlepsze) Chodzi mi o te za kase z gry.

Thx z góry daje plusy.

Opublikowano

Jakie auta na dane klase są najlepsze?(Od najgoryszch po najlepsze) Chodzi mi o te za kase z gry.

Łatwo możesz to sprawdzić wchodząc w dilera samochodowego i patrząc na overwall danego samochodu z danej klasy :) bo są to wersje stockowe które po tuningu przypuszczam że bedą najlepsze :) 

Opublikowano

Mam kilka pytań(2) idzie zdobyć jakoś darmowe Speed Boost? jak tak to(Jak)

Thx z góry daje plusy.

Łatwo możesz to sprawdzić wchodząc w dilera samochodowego i patrząc na overwall danego samochodu z danej klasy :) bo są to wersje stockowe które po tuningu przypuszczam że bedą najlepsze :)

Nie ;) Overall to nie wszystko, nie należy sugerować się tylko nim przy wyborze aut.

Darmowe SB są rozdawane czasami w postaci kodów publikowanych przez EA/wysyłanych na e-mail.

Darmowe SB można też zdobyć na witrynie "do gry". Z góry piszę, że jest to nieopłacalne (wymaga dużo czasu, generuje małe zyski).

Na wyścigi:

Klasa E - VW Scirroco

Klasa D i C - Chevrolet Cobalt SS (trasy, na których przeważają proste) lub Pontiac Solstice GXP (na kręte trasy)

Klasa B - Lamborghini Diablo SV lub Pontiac Solstice GXP (jeśli masz dość cześći, żeby go tam wymaxować)

Klasa A - Porsche 911 GT2 (996)

Klasa S - Ford Mustang BOSS 302'12 (nie jest to dobre auto na wyścigi, ale nie ma innej opcji na aktualnej rotacji :P)

Na pościgi/ucieczki:

Klasa E - Pontiac GTO '65

Klasa D - Dodge Charger SRT8 Super Bee

Klasa C - Dodge Charger SRT8 Super Bee

Klasa B - Nie ma nic ciekawego

Klasa A - Ford Mustang BOSS 302'12

Klasa S - Ford Mustang BOSS 302'12

Dragi:

Klasa C - Nie ma nic ciekawego

Klasa S - Nie ma nic ciekawego (możesz próbować BOSS'em, ale za wiele nie ugrasz :P)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie ;) Overall to nie wszystko, nie należy sugerować się tylko nim przy wyborze aut.

Darmowe SB można też zdobyć na witrynie "do gry". Z góry piszę, że jest to nieopłacalne (wymaga dużo czasu, generuje małe zyski).

Na wyścigi:

Klasa E - VW Scirroco

Klasa D i C - Chevrolet Cobalt SS (trasy, na których przeważają proste) lub Pontiac Solstice GXP (na kręte trasy)

Klasa B - Lamborghini Diablo SV lub Pontiac Solstice GXP (jeśli masz dość cześći, żeby go tam wymaxować)

Klasa S - Ford Mustang BOSS 302'12 (nie jest to dobre auto na wyścigi, ale nie ma innej opcji na aktualnej rotacji :P)

Na pościgi/ucieczki:

Dragi:

Klasa S - Nie ma nic ciekawego (możesz próbować BOSS'em, ale za wiele nie ugrasz :P)

Do E na kręte trasy dodałbym silvie, do D i C silvie, 200sx i 240sx :)

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Na wyścigi:

Klasa E - VW Scirroco

Na pościgi/ucieczki:

Dragi:

Klasa A - Porsche 911 GT2 (996) To auto nie jest za hajs z gry tylko za speed boost a ja pisalem ze za hajs szukam czegos.../ Chyba że chodzi o Porsche 911 GT2( Bo takie kupiłem właśnie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...