Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Pluginów pod różne kategorie

King of Tiger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LhuGStr.png

Siemka. Dziś przygotowałem dla was spis pluginów zarówno autorskich jak i z Bukkita. Zapraszam!!

c8FJamE.giflxR77lW.png

Proszę o ukrycie tematu dla innych użytkowników forum (dla mnie nie) gdyż będę go ciągle kończył (dziś zacząłem tylko ale czas mi na więcej nie pozwala)

Opublikowano

4611214121013341147330.png

Siemka. Dziś przygotowałem dla was spis pluginów zarówno autorskich jak i z Bukkita. Zapraszam!!

c8FJamE.gif7013414121013341147330.png

Proszę o ukrycie tematu dla innych użytkowników forum (dla mnie nie) gdyż będę go ciągle kończył (dziś zacząłem tylko ale czas mi na więcej nie pozwala)

Egh non-sens :| po co taki temat z resztą już taki istnieje http://www.mpcforum.pl/topic/1070356-spis-najciekawsze-pluginy-pod-bukkit-autorskie-pluginy-uzytkownikow-mpc/

:P "Proszę o ukrycie tematu dla innych użytkowników forum (dla mnie nie) gdyż będę go ciągle kończył (dziś zacząłem tylko ale czas mi na więcej nie pozwala)" hah śmiechłem :D jak nie masz czasu to zrób temat gdy będziesz go miał :P prostę!

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Egh non-sens :| po co taki temat z resztą już taki istnieje http://www.mpcforum.pl/topic/1070356-spis-najciekawsze-pluginy-pod-bukkit-autorskie-pluginy-uzytkownikow-mpc/

:P "Proszę o ukrycie tematu dla innych użytkowników forum (dla mnie nie) gdyż będę go ciągle kończył (dziś zacząłem tylko ale czas mi na więcej nie pozwala)" hah śmiechłem :D jak nie masz czasu to zrób temat gdy będziesz go miał :P prostę!

To nie jest tak łatwo!! W 1 dzień tego nie zrobię!!!

Nie rozumiem po co taki temat skoro już jeden jest , jak nie masz czasu go robić to zrób wtedy gdy go będziesz miała ale na inny temat 

http://www.mpcforum.pl/topic/1070356-spis-najciekawsze-pluginy-pod-bukkit-autorskie-pluginy-uzytkownikow-mpc/

Wiem ale ja zrobie spis z różnymi kategoriami więc użytkownik nie będzie musiał szukać miedzy stoma pluginami tylko przejdzie do odpowiedniej kategorii i już... :D 

Opublikowano

Jakby były TYLKO autorskie to git, ale takich spisów jest [za]dużo.

Po za tym grafiki z kategoriami z cool text. Buuu!

Opublikowano

Cześć @Rickardo189 , myślę ,ża ja bym mógł coś Tobie zrobić pod ten spis! CAŁKOWICIE ZA DARMO!
Napisz na priv i się skontaktujemy!

@topic , myślę że zostanę z tym spisem. Jak go rozwiniesz będzie okej! Możesz dodać jakieś skrypty ;)

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...