Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za sezon 4. Druzyny rankingowe?

PSZCZELI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, miałem z kolegami drużyne rankingową. Wbiliśmy tam golda i przestaliśmy grać. Drużyna stała się nieaktywna. Dzisiaj postanowiłem zaprosić do tej drużyny moich znajomych z reala. Jeden ma gold a drugi ma silver. Zagraliśmy dwie gry i teraz drużyna jest już aktywna.

I tutaj jest moje pytanie :D 

Czy wystarczy, że drużyna jest aktywna żeby dostać nagrody na koniec sezonu? Czy  moi koledzy muszą rozegrać jakąś ilość meczy w tej drużynie?

Czy ten silver dostanie skórke za koniec sezonu 4?

Opublikowano

Musicie rozegrać ok. 5 meczy żeby wszystko było w porządku. Jeśli Silver będzie goldem w teamówkach to otrzyma skórkę.

10 meczy musi rozegrac min. zeby dostac nagrode

x

Opublikowano

Musicie rozegrać ok. 5 meczy żeby wszystko było w porządku. Jeśli Silver będzie goldem w teamówkach to otrzyma skórkę.

czy ty wiesz jak dziala system nagrod za 5v5 i 3v3?

trzeba rozegrac 5 gier plejsmentowych, po czym wygrac kolejne 10 

czy to starczy do konca sezonu? zalezy ile macie lp, chodz ja bym w polowie pazdziernika cos zagral

­

Opublikowano

czy ty wiesz jak dziala system nagrod za 5v5 i 3v3?

trzeba rozegrac 5 gier plejsmentowych, po czym wygrac kolejne 10 

czy to starczy do konca sezonu? zalezy ile macie lp, chodz ja bym w polowie pazdziernika cos zagral

Ale drużyna rankingowa już jest. Mamy tam gold IV teraz.  Ja jestem w tej drużynie od samego początku to powinienem dostać nagrody. Tylko chodzi mi o tego kolege który ma silver.  On doszedł do drużyny dzisiaj i zagraliśmy dwie gry dopiero.   To ile jeszcze musimy zagrać?

Opublikowano

Ale drużyna rankingowa już jest. Mamy tam gold IV teraz.  Ja jestem w tej drużynie od samego początku to powinienem dostać nagrody. Tylko chodzi mi o tego kolege który ma silver.  On doszedł do drużyny dzisiaj i zagraliśmy dwie gry dopiero.   To ile jeszcze musimy zagrać?

on musi z wami WYGRAĆ 10 gier

­

Opublikowano

on musi z wami wygrać 10 gier

Ale to muszą być wygrane? Czy możemy rozegrać tylko 10 gier? Czyli, że i przegrane i wygrane? 

Opublikowano

W moim przypadku jak dołączyłem do teamu w s3, to wygrałem 8, przegrałem 2 i dostałem nagrodę. Może coś pozmieniali bo w tym sezonie prawie nie grałem teamówek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...