Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z mikrofonem do 300 zł

Razeer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zdecydowałem się na kupno nowych słuchawek do grania, co możecie mi polecić? Moje wymagania:

- Świetna jakość dźwięku

- Dobry mikrofon (brak szumów, zniekształceń itp)

- Ładny wygląd

Liczę, że będziecie w stanie mi pomóc ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Polecam HyperX Cloud. Aktualnie nie są dostępne w morele.net, możliwe że jest to związane z promocją, która ich dotyczyła. Pewnie towar zszedł jak ciepłe bułeczki. ;-)

Pozdrawiam

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@pitraxth Jest wyraźnie napisane: cena do 300zł, a ty mu dajesz do 150...

Dobrze, tańsze też mogą być ;)

Podobają mi się Wasze propozycje. Proszę o więcej ;)

Opublikowano

Ja osobiście posiadam Creative Fatalny Gaming. Moim zdaniem godne polecenia.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Ja osobiście posiadam Creative Fatalny Gaming. Moim zdaniem godne polecenia.

A idź pan w ... z tym syfem. Ta pierdziawka nie ma porównania do tego co koledzy wyżej zaproponowali.

Ja byłbym za Superluxami HMC631. Albo kupić HD681 EVO + Zalman ZM-MIC1 + używana karta dźwiękowa. Bo HMC631 (tak samo jak i inne) będą niewykorzystane. Ale to tylko moja propozycja.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

@pitraxth Jest wyraźnie napisane: cena do 300zł, a ty mu dajesz do 150...

Tańsze są.

Ale ,,DO" 300zł A NIE ,,OD". A to nie oznacza że nie może kupić czegoś tańszego i DOBREGO.

Ja te słuchawki kupowałem jeszcze jak były za prawie 200zł. I ciągle ich używam. Są świetne.

I mimo małej ceny można spokojnie je kupić. NIE WSZYSTKO CO TANIE TO S**T.

Opublikowano

No ale jeżeli mają być droższe. 

To polecam HeadSet SteelSeries SIBERIA V2.

Mają BARDZO DUŻO WZORÓW :

Od drużyn e-Sportowych takich jak ,,Fnatic" po gry takie jak ,,Counter Strike Global Offensive"

Jakość mikrofonu Bardzo Dobra (Jednak wydaje mi się że Ozone Rage ST mają lepszy mikrofon),

Ładny wygląd, Dużo wzorów, Dobra jakość dźwięku, Cena.

(Znam się akurat na HeadSetach i na nagłośnieniu, Podchodzę pod AudioFila)

http://www.ceneo.pl/11584799?tag=familyThumbnails

Cena od 220 zł.

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Skoro ty polecasz Siberie V2 to taki z ciebie audiofil że chyba z integry słuchasz. Do HyperX czy Superlux nawet nie startują.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Skoro ty polecasz Siberie V2 to taki z ciebie audiofil że chyba z integry słuchasz. Do HyperX czy Superlux nawet nie startują.

Dobry JOKE ci powiem.

Z integry. 

Nie. Testuje słuchawki pod bardziej zaawansowanym sprzętem.

Opublikowano

pitraxth proszę o niewypowiadanie się w tym temacie, w innym wypadku:

Każda opinia musi być poparta argumentami! Opinie nieprofesjonalne będą karane zgodnie z Regulaminem.

Z headsetów gamingowych masz HMC631, AKG GHS1 i HyperX Cloud, te ostatnie są wzorowane na świetnych Takstarach Pro80. Cokolwiek nie wybierzesz będziesz zadowolony. Jeśli chcesz coś tańszego to jedynie osobno mikro + słuchawki, przykładowo Takstar HD2000/Superlux HD681/HD668 + Zalman mic1 lub Trust Starzz.

Opublikowano

pitraxth proszę o niewypowiadanie się w tym temacie, w innym wypadku:

Z headsetów gamingowych masz HMC631, AKG GHS1 i HyperX Cloud, te ostatnie są wzorowane na świetnych Takstarach Pro80. Cokolwiek nie wybierzesz będziesz zadowolony. Jeśli chcesz coś tańszego to jedynie osobno mikro + słuchawki, przykładowo Takstar HD2000/Superlux HD681/HD668 + Zalman mic1 lub Trust Starzz.

Obejrzę sobie. Coś jeszcze polecacie?

Do tego potrzeba lepszej karty dźwiękowej? Moja ma 7 lat :x

Opublikowano

Profesjonalny znawca słuchawek poleca siberie... masakra...

Pojęcia nie masz o słuchawkach

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Profesjonalny znawca słuchawek poleca siberie... masakra...

Pojęcia nie masz o słuchawkach

Nie powiedziałem ,,PROFESJONALNY"

Tylko że PODCHODZĘ pod audiofila.

Mam nagłośnienie takie o jakim nie marzysz nawet.

Tak. Polecam.

Opublikowano

W takim razie odpuśc sobie polecanie słuchawek... W siberach płacisz więcej za markę niż za wykonanie. Spokojnie taniej dostaniesz CALE lub superluxy lub nawet senny który miażdza sibierie fatality i inne bzdety gamingowe na starcie.

Możeć mieć nagłosnienie jak putin w domu mało mnie to obchodzi nie masz pojęcia o słuchawkach jak polecasz siberie.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

W tym budżecie jeśli potrzebujesz headsetu nie ma nic lepszego. Nie trzeba do nich dobrej karty aczkolwiek ta zdecydowanie podniosłaby jakość dźwięku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...