Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowali mi konto :/

kukiz1224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka 
Dziś dowiedziałem się że zablokowali mi konto i nie wiem dlaczego na e-mail dostałem takie coś może mi ktoś powiedzieć o co kurna chodzi ???

Greetings Commander,

This is an automated e-mail to inform you that following our internal audit, your account is now suspended for 14 days and a final warning is issued due to the violation of chapter  of our game rules.

You can read more about them on the following page: http://worldoftanks.eu/en/content/docs/user_agreement/

Please note that our decision is based on a very thorough investigation and cannot be overturned. Please note that this is your final warning before a permanent suspension.

We are sorry that we had to take such a hard decision, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction for all our players.

Regards,

Wargaming Europe

Customer Service Team

Dobra temat do zamknięcia już wiem o co chodzi :/

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

"4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle."

Było się AFK albo botów się używało, to się ma.

Opublikowano

wiem udało mi się już to samo znaleźć a kurna z bota korzystałem  w pierwszym tygodniu września 

Inni będą mieli ostrzeżenie przed korzystaniem z niego     :P  

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...