Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#KruQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

4627614127689301220389.png

1389987932-U1076861.png

1390041942-U1076861.png

Szukasz idealnego serwera do gry ze znajomymi?

Poprzednie serwery nie spełniły Twoich oczekiwań?
Nasz serwer jest inny!

MCWG, to serwer tworzony dla Was z dbałością o najmniejsze

szczegóły, dzięki czemu masz pewność, że poziom rozgrywki będzie

najwyższy, a przygody, które przeżyjesz niezapomniane!

== GOTOWY NA PRZYGODĘ?! ==

W takim razie dołącz już teraz i pokaż, że jesteś najlepszy!

Sprawdź screenshooty na dole prezentacji, zobacz na własne oczy jak wygląda serwer!

1389987932-U1076861.png

1390041895-U1076861.png

» ADRES IP (TS, WWW, MC): MCWG.pl

» SLOTY: ~ 200

» AUTORYZACJA: no-Premium

» WERSJA: 1.7.X 

» TYP SERWERAWojny gildii.

1389987932-U1076861.png

1390043298-U1076861.png

1389987932-U1076861.png

> YOUTUBERZY.

Denerwuje Cię brak większej ilości graczy u konkurencji?

Pragniesz serwera, gdzie przeciwnika możesz spotkać wszędzie?

U nas tak właśnie jest!

Jesteśmy świadomi, że na tego typu serwerze duża ilość

graczy, to podstawa, więc nawiązaliśmy współpracę z

wieloma YouTuberami, których ilość widzów znacznie przekracza 20.000!

Dowiedz się więcej w sekcji PARTNERZY niżej!

1388145740-U1070406.png

> WTYCZKI.

Niby autorskie pluginy, pseudo programiści z

wiedzą minimalną, skrypty, skradzione i edytowane pluginy?

Nie! To nie u nas!

Na serwerze wszystkie pluginy mamy autorskie,

oczywiście nie licząc takich jak WorldGuard, WorldEdit, PEX itp.

które są podstawą każdego serwera.

1388145740-U1070406.png

SPOŁECZNOŚĆ.

Gracze to dla nas rzecz priorytetowa.

Wspólnie dbamy o to, aby na serwerze atmosfera była jak najlepsza

i abyśmy wspólnie tworzyli jedną wielką społeczność. :-)

Wasze zdanie i propozycje dotyczące serwera są dla nas bardzo

ważne dlatego udostępniamy dla Was FANPAGE na którym pojawiają

się najświeższe informacje.

1389987932-U1076861.png

1390059051-U1076861.png

SERWER DEDYKOWANY DELL R420:

» PROCESOR: Intel Xeon E5-2620 (6 | 12) @2.5GHz;

» PAMIĘĆ RAM: 32GB DDR3

» DYSK SSD: 128GB x2;

» ŁĄCZE: ~ 500Mb/s;

» FIREWALL: CISCO.

1389987932-U1076861.png

1390059516-U1076861.png

Nie długo dodamy;) 

1390068167-U1076861.png

7350814127690831220389.png3317414127690831220389.png

1390062771-U1076861.png

6789114127692691220389.png5779114127692931220389.png

1389987932-U1076861.png

1390063145-U1076861.png

Uff, dotrwałeś do końca...

Widzimy się na serwerze!

1389987932-U1076861.png

Opublikowano

Zapowiada się spoko tylko jedno pytanie! Napisałeś że

nawiązaliśmy współpracę z
wieloma YouTuberami, których ilość widzów znacznie przekracza 50.000!
Dowiedz się więcej w zakładce PARTNERZY niżej!

Tylko że w zakładce partnerzy są tylko dwie osoby które nawet nie mają 15 tyś widzów Vount ma 14k a ten seba 12 k xD 

Cześć...

Opublikowano

Zapowiada się spoko tylko jedno pytanie! Napisałeś że

nawiązaliśmy współpracę z
wieloma YouTuberami, których ilość widzów znacznie przekracza 50.000!
Dowiedz się więcej w zakładce PARTNERZY niżej!

Tylko że w zakładce partnerzy są tylko dwie osoby które nawet nie mają 15 tyś widzów Vount ma 14k a ten seba 12 k xD

Lepiej?  ;)

Opublikowano

po 1 to podróbua serwera TheSiuras331(sory muras musiałem tak napisać XDD) i avaterysa czy jak mu tam.po 2 Hah.Vount i seba znowu się sprzedają.ciekawi mnie teraz komentarze typu : "Tym razem sprzedałem się za 100 zł wiem słabo".Założę się że zaraz ktoś wyjedzie że mam 5 lat itd ale walić :).

Niby autorskie pluginy, pseudo programiści z wiedzą minimalną?
Nie! To nie u nas!

Znam wielu którzy mają mało graczy,albo dużo i mają autorskie pluginy i wiedzę mają lepszą od was pzdr

Opublikowano

Serwera nie polecam. Praca nie jest administracji tylko Avaterysa, sprzedał on serwer/domene/itp bo skończył z MC. 

Niby mają prawa do wszystkiego, ale jednak pozostaje niesmak po tym że to nie do końca ich robota. :P

Pozdrawiam

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@misiekcraft ,to jest w 100% prawda.
Jest tam 0 autorskich pluginów ,jak by miał technika to byś

napisał ich nick , co nie?

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Serwera nie polecam. Praca nie jest administracji tylko Avaterysa, sprzedał on serwer/domene/itp bo skończył z MC. 

Niby mają prawa do wszystkiego, ale jednak pozostaje niesmak po tym że to nie do końca ich robota. :P

Pozdrawiam

pozostaje niesmak, że jestes idiotą. to, co wypracował avaterys na tym serwerze, to jest coś duzego i pewnie nikt juz tego nie powtorzy, aczkolwiek zycze powodzenia krukowi i Wruczkowi. ;)

wszystko to, co widzisz, czyli 900 like'ów na fb, niesamowita, szeroka spolecznosc. nawet, gdyby MCWG odpalila moja matka za 2 lata, to ten serwer bedzie pelen, bo kawal dobrej roboty odwalil glownie ava i kilka innych osob.

posralo Wam sie w glowach do konca.

w ogole nie wiem co tu rozpatrywac, nawet jak nie lubisz poprzedniej ekipy z powodu swoich durnych, idiotycznych, po chuju bezsensu uprzedzen, to ekipa teraz jest nowa, calkowicie nowa, po starej ekipie zostala tylko nazwa. 

ja to podsumuje tak: w dupach sie niektorym przewraca. wypracujcie przez 6 miesiecy, to co zrobila ekipa mcwg i potem pierdolcie bezsensu. leczcie sie.

KruQ i Wruczek - powodznka , ruszcie to jeszcze bardziej do przodu , serwer ma potencjal niesamowity , jak nie spierdolicie tematu , to rozjebiecie kazdego. ;-)

Opublikowano

po 1 to podróbua serwera TheSiuras331(sory muras musiałem tak napisać XDD) i avaterysa czy jak mu tam.po 2 Hah.Vount i seba znowu się sprzedają.ciekawi mnie teraz komentarze typu : "Tym razem sprzedałem się za 100 zł wiem słabo".Założę się że zaraz ktoś wyjedzie że mam 5 lat itd ale walić :).

Niby autorskie pluginy, pseudo programiści z wiedzą minimalną?

Nie! To nie u nas!

Znam wielu którzy mają mało graczy,albo dużo i mają autorskie pluginy i wiedzę mają lepszą od was pzdr

Po 1. "po 1 to podróbua serwera TheSiuras331(sory muras musiałem tak napisać XDD) i avaterysa czy jak mu tam" odkupiliśmy serwer od nich i możemy zrobić taki sam jak był wcześniej. Po 2. "Znam wielu którzy mają mało graczy,albo dużo i mają autorskie pluginy i wiedzę mają lepszą od was pzdr" serwer jeszcze nie wystartował a ty już oceniasz jaką mamy wiedzę.

Opublikowano

pozostaje niesmak, że jestes idiotą. to, co wypracował avaterys na tym serwerze, to jest coś duzego i pewnie nikt juz tego nie powtorzy, aczkolwiek zycze powodzenia krukowi i Wruczkowi. ;)

wszystko to, co widzisz, czyli 900 like'ów na fb, niesamowita, szeroka spolecznosc. nawet, gdyby MCWG odpalila moja matka za 2 lata, to ten serwer bedzie pelen, bo kawal dobrej roboty odwalil glownie ava i kilka innych osob.

posralo Wam sie w glowach do konca.

w ogole nie wiem co tu rozpatrywac, nawet jak nie lubisz poprzedniej ekipy z powodu swoich durnych, idiotycznych, po chuju bezsensu uprzedzen, to ekipa teraz jest nowa, calkowicie nowa, po starej ekipie zostala tylko nazwa. 

ja to podsumuje tak: w dupach sie niektorym przewraca. wypracujcie przez 6 miesiecy, to co zrobila ekipa mcwg i potem pierdolcie bezsensu. leczcie sie.

KruQ i Wruczek - powodznka , ruszcie to jeszcze bardziej do przodu , serwer ma potencjal niesamowity , jak nie spierdolicie tematu , to rozjebiecie kazdego. ;-)

Pozostaje niesmak że jak widać nie umiesz prowadzić rozmowy bez obrażania kogoś. ;-)

Piszesz bez ładu i składu, więc nie do końca rozumiem o co ci chodzi... Ale z tego co wyczytałem to: uważasz że nie lubię poprzedniej ekipy. A tak nie jest ;-) Ava miał swoje grzeszki, ale udało mu się zrobić dobry serwer, wypracował sobie markę. Radzę czytać ze zrozumieniem na przyszłość : * 

Co do serwera, nie jest on zły z przyczyn technicznych, itp. Chodzi mi bardziej o to że nie podoba mi się to że ktoś przychodzi na gotowe (po poprzedniej ekipie) i będzie mówił że to jest jego serwer w 100%. Niby tak jest, ale czy to on sobie wypracował tą markę, on zdobył tylu graczy? Nie. 

Pozdrawiam hejterów, którzy nie potrafią napisać posta żeby nie obrazić osoby, z która "rozmawiają". < 3

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

• Autorski system weryfikacji konta (premium/non, połączenie z serwerami);

Widze to wlasnie. A moze wyjasnisz mi to? http://scr.hu/1792/jkqco

100% pluginow autorskich. Nie bardzo mnie to obchodzi jako gracza. Obchodzi mnie to czy sie fajnie gra.

Jak 100% to po co ukrywacie (/pl)? WorldGuard i worldedit tez widze autorskie...

Ogolnie cala ta prezentacja to jeden wielki FEJK.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Widze to wlasnie. A moze wyjasnisz mi to? http://scr.hu/1792/jkqco

Ogolnie cala ta prezentacja to jeden wielki FEJK.

Wyłączyliśmy chwilowo logowanie premium z powodu błędów. A co do prezentacji to podaj przykładowy "FEJK".

Opublikowano

Wyłączyliśmy chwilowo logowanie premium z powodu błędów. A co do prezentacji to podaj przykładowy "FEJK".

100% pluginow autorskich.  Juz?

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

100% pluginow autorskich.  Juz?

Kolego techniku, już rozmawialiśmy o tym na serwerze. Jeśli chcesz kontynuować rozmowę i śmiać się, że używamy pluginów takich jak WorldGuard, PEX itp. to ściągnij wreszcie tego TeamSpeaka i dokończ dyskusję bez hejtów na serwerze głosowym.

~Wruczek.

Opublikowano

Kolego techniku, już rozmawialiśmy o tym na serwerze. Jeśli chcesz kontynuować rozmowę i śmiać się, że używamy pluginów takich jak WorldGuard, PEX itp. to ściągnij wreszcie tego TeamSpeaka i dokończ dyskusję bez hejtów na serwerze głosowym.

~Wruczek.

Juz mowilem, nie obchodza mnie PLUGINY jakie sa na serwerze. Mnie obchodzi zeby sie fajnie gralo :) Ocenialem prezentacje, nie serwer. 

Zegnam Cie, nie bede Ci tematu refreshowac.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...