Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morele.net Status Zrealizowane.

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, pierwszy raz kupuję na morele i po mimo tych opisów na dole ciągle nie rozumiem czy wysłali mi ten zasilacz czy już jest na poczcie polskiej.. Na email mi przyszedł numer przesyłki wklepałem ten kod na stronie poczty polskiej aby znaleźć przesyłkę ale nic nie ma. Co dokładnie ten status oznacza i czy to normalne że jeszcze nie ma nic o tej paczce na stronie poczty polskiej ? Oczywiście zaznaczyłem powiadomienie sms za 1,90zł. A na email dostałem ten kod do zobaczenia statusu paczki.

• Status zamówienia: ZREALIZOWANE (4/4)
  • Data złożenia zamówienia: 2014-09-27 20:12:52
  • Data realizacji zamówienia: 2014-09-30 16:00:00

Przepraszam ale nie za bardzo rozumiem (wiem głupi jestem -,-)

@Edit

Piszę ten temat dla tego bo patrzyłem na gogle i pisali na forach różnie jedni że gdy jest status GOTOWE to już wysłali, a drudzy że gdy piszę ZREALIZOWANE to oznacza że wysłali.. Więc jestem że tak napiszę "zmylony"

Opublikowano

Status przesyłki (poprzez kod) zazwyczaj uaktualnia się wieczorem, skoro wybrałeś opcję powiadomienia SMS, to dostaniesz informację poprzez SMS przed dostarczeniem przesyłki, że kurier do Ciebie zmierza.

Innymi słowy paczka została przekazana do kuriera i na tym się ich robota skończyła.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Niby dostalem dzisiaj jakis sms od poczty polskiej to jest to powiadomienie? Przyjdzie jeszcze jeden sms ze juz mozna odebrac? Teraz do mnie przyszedl sms z numerem przesylki. Nie pisze nic o tym ze moge juz odebrac.. Tak wiec czy mam czekac na sms w ktorym bedzie napisane ze noge odebrac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...