Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs:go a cs 1.6 grywalność=opłacalność

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem się zapytać kogoś kto wie gdzie gra więcej ludzi w go czy 1.6

i gdzie opłaca się bardziej robić nowe serwerownie

Opublikowano

W go bo 1.6 juz umiera a w globalu esport kwitnie szczegolnie ze polska druzyna virtus pro wyjada. 

Ostatnimi czasy z tym ich "wyjadaniem" bym się kłócił ale wiadomo każdy ma gorsze dni  :rolleyes: .

Co do pytania, oczywiście że CS GO. Cs'em 1.6 nikt już się nie interesuje, są niewykrywalne czity zabawa "setami" i każdy głupi może czitować do potęgi a nikt mu żadnej "kary" nie da bo doskonale wiadomo że na AC/BL ub można kupić :). A w GO Valve się interesuj często robi update walczy z cziterami i ogółem według mnie jest większa zabawa :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

W 1.6 nadal gra b. dużo ludzi, ale i tak uważam że w GO jest więcej. Każdy serwer cs go jest pełny lub gra na nim ponad połowa z dost. slotów. Sam finał bodajże z Kolonii, oglądało łącznie 600 tyś. osób na streamie + cs go + inne serwisy.

Opublikowano

W 1.6 nadal gra b. dużo ludzi, ale i tak uważam że w GO jest więcej. Każdy serwer cs go jest pełny lub gra na nim ponad połowa z dost. slotów. Sam finał bodajże z Kolonii, oglądało łącznie 600 tyś. osób na streamie + cs go + inne serwisy.

Tyle osób było tylko i wyłącznie dlatego bo każdy liczył na drop paczki ;p.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Drop czy nie GO dal esportowi nowy wyglad, inne recoile i spready lepsze fleshe i smoki. 1.6 nie upadnie jeszcze przez dlugi czas bo wiekszosc to wyjadacze po 5-8 lat na karku w 1.6 Mi bardziej pasuje go ale co kto woli.

graphic.png
Opublikowano

Dzięki panowie za pomoc zrobie serwer cs:go.

Drop czy nie GO dal esportowi nowy wyglad, inne recoile i spready lepsze fleshe i smoki. 1.6 nie upadnie jeszcze przez dlugi czas bo wiekszosc to wyjadacze po 5-8 lat na karku w 1.6 Mi bardziej pasuje go ale co kto woli.

No właśnie ja grałem w go przez miesiąc i byłem w nim zakochany, ale jakoś mi się b szybko znudził i tęsknie za starymi czasami w 1.6 ale cóż może warto zrobić krok w przód i ogarnąć serwer i wszystko inne w cs:go.

Jeszcze raz dzięki.

Opublikowano

Jaka cebulandia? Moim zdaniem gdyby do 1.6 dodali mm'y i ffa ktore jest z automatu wyszukiwane polowa osob z go by wrocila. W go nie patrzysz sie na grafike a team work i zajebistosc tej gry :D

Gdyby wprowadzili coś lepszego niż AC/BL gdzie podstawa to kupowanie sobie UB na owych serwisach to nawet 3/4 by wróciło :). W 1.6 masz czitów tyle że to jest głowa mała, a jak nie czity to sety pod recoil broni na które nikt nie ma wpływu.

Sam bym z chęcią wrócił do 1.6 bo ta gra po prostu jest genialna ale olewka ze strony twórców brak jakichkolwiek ciekawych aktualizacji i pogrom cziterów niestety wyczyścił "starych wyjadaczy" ;)

Bish_holo.gif

Opublikowano

Gdyby wprowadzili coś lepszego niż AC/BL gdzie podstawa to kupowanie sobie UB na owych serwisach to nawet 3/4 by wróciło :). W 1.6 masz czitów tyle że to jest głowa mała, a jak nie czity to sety pod recoil broni na które nikt nie ma wpływu.

Sam bym z chęcią wrócił do 1.6 bo ta gra po prostu jest genialna ale olewka ze strony twórców brak jakichkolwiek ciekawych aktualizacji i pogrom cziterów niestety wyczyścił "starych wyjadaczy" ;)

No właśnie i strasznie zawalili :/ Moim zdaniem cs 1.6 jest już nie patrząc na tą całą grafikę 100razy lepsze niż go chodzi tu o z*******y klimat tej gry a w go już takiego nie ma ;/

Opublikowano

No właśnie i strasznie zawalili :/ Moim zdaniem cs 1.6 jest już nie patrząc na tą całą grafikę 100razy lepsze niż go chodzi tu o z*******y klimat tej gry a w go już takiego nie ma ;/

Wszedłem na mojego pierwszego steam gdzie 1.6 miałem i chwile sobie pograłem, można powiedzieć że łezka w oku się zakręciła, w ogóle zapomniałem że w 1.6 pod "F" jest latarka i klikałem "F" z przyzwyczajenia by zobaczyć broń tak jak w GO, całkiem inne mapy o recoilu AK to nawet nie wspomnę xD. Bh robione scrollem od myszki, gdyby tylko klimat 1.6 mógł wrócić taki jak byłby sprzed kilku lat naprawdę bym grał 24/7 ale nie jest już to samo, powchodziłem na losowe serwery i bez większego zaskoczenia same odpały... Klimat wygrał, taka prawda bo klimat tej gry powinien dostać Nobla :D

Bish_holo.gif

Opublikowano

Gralem w 1.6 ponad 6lat, oczywiscie ze jest najlepszym cs'em. Pamieta sie te serwery zombie czy fajne 4fun gdzie w uj ludzi. Stare najwieksze sieci serwerow, swiatecznty klimat itd... Ale to nie wroci. CsGo gdyby nie to ze sie nim interesuja i jest mniej haxow by nie istnial :) sam 1.6 zyl do czasu aktualizacji z bodajze 16/17lutego 2013? Ktora zniszczyla 1.6 i ludzie odeszli

Opublikowano

Gralem w 1.6 ponad 6lat, oczywiscie ze jest najlepszym cs'em. Pamieta sie te serwery zombie czy fajne 4fun gdzie w uj ludzi. Stare najwieksze sieci serwerow, swiatecznty klimat itd... Ale to nie wroci. CsGo gdyby nie to ze sie nim interesuja i jest mniej haxow by nie istnial :) sam 1.6 zyl do czasu aktualizacji z bodajze 16/17lutego 2013? Ktora zniszczyla 1.6 i ludzie odeszli

To była ta aktualizacja co pobugowała ludziom mikrofony że ns nie słyszał s i na odwrót? + różne bugi z odpalaniem cs'a, tak to raczej chodzi o to. Pamiętam jak byłoby to wczoraj ;). Masakra, tyle wspomnień z tą grą :P

Bish_holo.gif

Opublikowano

No ja pamiętam tych wszyskich ludzi z jailbreaka wszyscy wyluzowani a wbiłem na cs:go i każdy taki "regulaminowicz" spina dupe i nie wiadomo co się dzieję :/

Opublikowano

Gralem w 1.6 chyba z 6 lat, od kiedy kupiłem go nie gram w 1.6, a już chyba z rok w 1.6 nie pykam. Go jest o tyle lepszy, że dzieje się coś. Można zdobyć ladne skiny do broni, obstawiać mecze czy same rangi turniejowe daja wiele. W go praktycznie nie gram na serwerach publicznych tylko same turnieje, bo mamy jakiś cel w tej grze, a w 1.6 nie. 1.6 był dobry do czasu kiedy go nie jeszcze nie było. 

Opublikowano

Gralem w 1.6 chyba z 6 lat, od kiedy kupiłem go nie gram w 1.6, a już chyba z rok w 1.6 nie pykam. Go jest o tyle lepszy, że dzieje się coś. Można zdobyć ladne skiny do broni, obstawiać mecze czy same rangi turniejowe daja wiele. W go praktycznie nie gram na serwerach publicznych tylko same turnieje, bo mamy jakiś cel w tej grze, a w 1.6 nie. 1.6 był dobry do czasu kiedy go nie jeszcze nie było. 

Gdyby nie ten fail update cs'a 1.6 po którym uciekło dużo graczy byłbym w stanie się kłócić. Znam dużo ludzi którzy w cs'a grali X lat a pouciekali z powodu lipnej ochrony przed czitami jak i tymi nieudanym update. Fakt skiny w GO są fajne ale nie sądzę by głównym argumentem ludzi którzy przeszli na GO jest to że są skiny, tak jak ktoś wspomniał UP gdyby w 1.6 dodali możliwość grania mixów podobnie jak w GO i była by lepsza ochrona przed czitami GO nie miało by żadnego porównania do 1.6 ;). Klimat tej gry był nie do pokonania. 

Bish_holo.gif

Opublikowano

wg mnie w 1.6 gra na chwle obecna duzo wiecej ludzi, bo 90% ludzi gra non steam :)

Co z tego.. serwery są puste więc nie może grać więcej ludzi w go, gdzie ciężko dopchać się na jakiegoś aim/dm

Opublikowano

Ja gram i w to i w to.

Oba mam na steamie ale mówiąc szczerze bardziej przypadł mi do gustu GO.

R. I. P 1.6

Dzięki za wspaniałe lata grania.

Możesz przejść na emeryturę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...