Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iphone 4 - jak? what?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojciec kupił mi za granicą iphona 4 lecz po zakupie zorientował się że ma simlocka jakiegoś zagranicznego.

Jak mam sciągnąć tego simlocka? Ponoć u operatora który branduje kosztuje to nawet 500zł. 

I wszystko jasne...

Opublikowano

Powiedz z jakiej sieci simlock to Ci mniejwięcej powiem jaki jest koszt, bo jest różnie.

Od 60zł do 500-600 jakoś

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

no to dobre miałeś informację bo kosztuje około 500zł :D

Więc trochę słabo ^^

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

O ile w IP 3G-3GS było to jeszcze jako tako możliwe to w IP4 już nie. Jedyną opcją są nakładki na karty sim typu "Gevey" lecz są one nie pewne, tzn często występują z nimi różne problemy (mogą wgl. nie działać, lub będzie wywalało ci sieć). No i nakładki te są też stosunkowo drogie, lecz na pewno tańsze niż ściągnięcie locka.

Opublikowano

O ile w IP 3G-3GS było to jeszcze jako tako możliwe to w IP4 już nie. Jedyną opcją są nakładki na karty sim typu "Gevey" lecz są one nie pewne, tzn często występują z nimi różne problemy (mogą wgl. nie działać, lub będzie wywalało ci sieć). No i nakładki te są też stosunkowo drogie, lecz na pewno tańsze niż ściągnięcie locka.

W jaki sposób można zdjąć simlocka z 3GS? ;-;

#teams4bal

Opublikowano

może nie tyle co ściągnąć a ominąć :> np. blacksn0w instalowane z cydii - po instalacji każda karta sim powinna działać .. są jednak pewne "warunki" ale nie będę się rozpisywał :P

ja akurat mam egzemplarz bed locka więc nie zaglębiam się w te tematy .. no i w sumie nie mam już IP4 lecz 5s ;x

Opublikowano

wykonaj jailbreak i np blacksnow z cydii zainstaluj ;) lub oddaj do serwisu w Anglii to koszt 10 funtów na 1 raz a wiec po restore znowu bd miał simlocka ;/

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

@patryk1653 jest ale z innego zrodła i jest płatny 2.50 dolara a po za tym tutaj są poradniki ;) redsn0w a inaczej Ultrasnow zdejmuje ;)

http://www.iclarified.com/entries/index.php?caid=2&scid=11&seid=1

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...