Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostane bana za to?

wojtek1973205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie nie :)

Jak do 2tyg. nie dostaniesz VACa to nie masz się czego obawiać.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Nie ma szansy. Poniewaz bana dostajesz jak ktos sie zreportuje i oni potem cie sprawdzaja. 

W d***e byłeś gówno widziałeś. To że masz X plakietek nie znaczy że możesz ludziom kit wciskać i nabijać sobie posty jak nic nie wiesz.

Bana nie dostaje się tylko i wyłącznie jak ktoś Cie zreportuje. Jak odpalisz się na wykrywalnym czicie pograsz może z 6/7 rund na turniejowym po czym dostaniesz kicka z serwera z powodem że ten serwer zabrania wstępu skazanym graczom i będziesz miał bana od Vac'a. Zastanawiałeś się kiedyś dlaczego po update CS'a każdy autor czita wypuszcza nową wersję? A no dlatego że po update cs'a 3/4 czitów jest wykrywalna a że nie od dziś wiadomo że podczas gry steam grzebie nam w procesach i jak zobaczy że jest ten i ten program który tak i tak ingeruje w gre z automatu leci ban. Poczytaj nieco więcej na necie bo serio nagadasz chłopakowi bzdur a potem będzie dlaczego ma bana.. 

Mam 700 postow w cs i pelno godzin na steam wiec mnie nie pouczaj. Jezeli masz dobrego i platnego cheata to mozesz przez caly uptade jechac z umiarem i trudno bedziesz abys wylapal bana. On nawet nie zagral na nim wiec nie dostanie a i tak bez raportu mały % jest ze sie toba valve zainsteresuje. Darmowe shity to od razu od pierwszego urochomienia mozesz wylapac bana i po ponownym uruchomieniu juz go miec.

Rozmawiasz z kimś kto ma aktualnie 13 konto w cs'sie więc twoje 700 postów i "pełno" godzin na steam za bardzo się nie przydadzą w kategorii czitów i banowania no ale ok. (Nie nie chwalę się i nie, nie mam co robić z pieniędzmi) Btw "Bez raportu mały % jest że sie Tobą valve zainteresuje". Ta? Kup sobie steam odpal czita +/- z okresu wakacji i idź pograj mm. Góra 20 minut i konto będzie w piach, wcale a wcale nie potrzeba raportów żeby Valve się zainteresowało ;). Co do płatnych czitów to owszem zgadzam się z każdym twoim słowem lecz czy ktoś w tym temacie poruszył temat płatnych czitów? Pozdrawiam i dziękuję za w miarę przyzwoitą wymianę zdań z twojej strony. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

W d***e byłeś gówno widziałeś. To że masz X plakietek nie znaczy że możesz ludziom kit wciskać i nabijać sobie posty jak nic nie wiesz.

Bana nie dostaje się tylko i wyłącznie jak ktoś Cie zreportuje. Jak odpalisz się na wykrywalnym czicie pograsz może z 6/7 rund na turniejowym po czym dostaniesz kicka z serwera z powodem że ten serwer zabrania wstępu skazanym graczom i będziesz miał bana od Vac'a. Zastanawiałeś się kiedyś dlaczego po update CS'a każdy autor czita wypuszcza nową wersję? A no dlatego że po update cs'a 3/4 czitów jest wykrywalna a że nie od dziś wiadomo że podczas gry steam grzebie nam w procesach i jak zobaczy że jest ten i ten program który tak i tak ingeruje w gre z automatu leci ban. Poczytaj nieco więcej na necie bo serio nagadasz chłopakowi bzdur a potem będzie dlaczego ma bana.. 

Mam 700 postow w cs i pelno godzin na steam wiec mnie nie pouczaj. Jezeli masz dobrego i platnego cheata to mozesz przez caly uptade jechac z umiarem i trudno bedziesz abys wylapal bana. On nawet nie zagral na nim wiec nie dostanie a i tak bez raportu mały % jest ze sie toba valve zainsteresuje. Darmowe shity to od razu od pierwszego urochomienia mozesz wylapac bana i po ponownym uruchomieniu juz go miec.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tak jestes suuuper....

Napisal ci kolega wyzej z ktorym sie zgadzam ze steam grzebie w procesach wiec może dostać bana 

Opublikowano

Nie ma szansy. Poniewaz bana dostajesz jak ktos sie zreportuje i oni potem cie sprawdzaja. 

Nie koniecznie, wystarczy że włączy haxa a potem cs, jeżeli proces nadal jest uruchomiony, a vac skanuje bana może wyłapać bez reportu. Po drugie z haxów niewykrywalnych też trzeba umieć korzystać. Jak nie dostaniesz do tygodnia/dwóch vacbana to możesz normalnie grać, ale najlepiej usuń tego haxa z kompa, przeczyść rejestr, zawsze się coś tam może "ukryć" a były przypadki że ludzie dostawali bana za hldj bo wykrywało go jako "obcy" proces, ale ile w tym prawdy to nie wiem ;)

Opublikowano

Skończcie p******** w końcu.

Jeżeli miałeś niewykrywalnego i nie grałeś na nim to nic się nie stanie. Zakładając konto steam gdzieś malutkim druczkiem pisze w regulaminie(nie pamietam jaka to linijka), ze po odpaleniu jakiejkolwiek gry steam ma prawo zobaczyć jakie masz odpalone procesy podczas grania. A wiesz czemu ma prawo? Bo założyłeś konto akceptując regulamin którego 99% nie czyta.
Tak jak inni, jeżeli max tygodnia nie dostaniesz bana to już bana nie będziesz miał. Nie piszczcie jakichś bzdur bo śmiać się tylko chce.

Mam 700 postow w cs i pelno godzin na steam wiec mnie nie pouczaj.

Od kiedy posty i godziny na steam mają znaczenie? Hahahhaha xD Leci na sygnaturkę :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Skończcie p******** w końcu.

Jeżeli miałeś niewykrywalnego i nie grałeś na nim to nic się nie stanie. Zakładając konto steam gdzieś malutkim druczkiem pisze w regulaminie(nie pamietam jaka to linijka), ze po odpaleniu jakiejkolwiek gry steam ma prawo zobaczyć jakie masz odpalone procesy podczas grania. A wiesz czemu ma prawo? Bo założyłeś konto akceptując regulamin którego 99% nie czyta.

Tak jak inni, jeżeli max tygodnia nie dostaniesz bana to już bana nie będziesz miał. Nie piszczcie jakichś bzdur bo śmiać się tylko chce.

Od kiedy posty i godziny na steam mają znaczenie? Hahahhaha xD Leci na sygnaturkę :v

Jezeli mam tyle postów w danej grze to mam jakieś doświadczenie co nie? I godziny na steam swiadcza ile gralem w nia a jak sie ma nabite  juz pareset godzin to nic w tej gdzie nie powinno nas zaskoczyc i o wszystkim powinismy wiedziec. Na pewno wiem o 99% rzeczach o których ty nie.  Czytajcie co on napisal jak ma mu wyszukac w procasach jak on tego cheata nie odpalil. 

i na dodatek, nie chciał się włączyć

Na 100% nie dostaniesz bana, ponieważ nawet go nie odpaliłeś może miałeś zły system lub czegoś ci brakowało na kompie do poprawnego działania. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Lordzik nie potrafisz tego przezyc ze ktos cie udupil bo wie wiecej? Wyjdz i nie wracaj albo z honorem go przepros. To ze masz 700 postow ma gowno do rzeczy pewno 2/3 to spam taki jak tutaj.

Bana nie dostaniesz bo gry nie odpaliles, vac skanuje dopiero po uruchomieniu gry wiec izi.

graphic.png
Opublikowano

Miałem cheata który się nie odpalał wgranego, i że mi się nie chciało usuwać to grałem turniejowe. Potem wylapalem bana perma na vac, więc można dostać bana... Głupoty pier*****sz.

Opublikowano

Jezeli mam tyle postów w danej grze to mam jakieś doświadczenie co nie? I godziny na steam swiadcza ile gralem w nia a jak sie ma nabite  juz pareset godzin to nic w tej gdzie nie powinno nas zaskoczyc i o wszystkim powinismy wiedziec. Na pewno wiem o 99% rzeczach o których ty nie.  Czytajcie co on napisal jak ma mu wyszukac w procasach jak on tego cheata nie odpalil. 

Na 100% nie dostaniesz bana, ponieważ nawet go nie odpaliłeś może miałeś zły system lub czegoś ci brakowało na kompie do poprawnego działania. 

Idz sie pierdolnij w łeb i jebaj degrada. Gówno się znasz to wyjazd z forum bo za to co dojeba*eś to nie powinno już być Cie na forum. 700 Postów  masz ? no i c**j , posty typu czy pójdzie cs czy może gdzie kupic cs tak ? 

P.s do szkoły p********y gimbusie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...