Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last chaos - warto wrócić?

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak więc wysuwam się do Was z dręczącym mnie pytaniem, prawie spać nie mogę, huh. ^^

Grałem sobie powolutku moim zapierdalaczem w Last Chaos, do czasu, do czasu, gdy jeden pieprzony szczegół rozpierdolił mi sens gry, oraz chęć do życia. Otóż chodzi o świetną, rewelacyjną, oraz potrzebną księgą Iris! **brawa**

Dzięki tej super księdze **ponowne brawa** za 500kk 1lvl może mieć bez problemu 80k hp. Jak zobaczyłem, że koral lvl 10,11,12,13 po 50-100kk, to taka była moja reakcja:

23777103638434757089.jpg

58252985934603134552.jpg

A to końcowa:

84391639801338812847.jpg

Jestem trochę starym koniem i przyzwyczajony byłem do tego 5-6k hp - nawet te +20, z kamykami, to mogłem też przełknąć, ale jak sobie myślę, że 1 lvl biega z 80k hp:

SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT?

Tak więc gram swoim murzynkiem, na 108 poziomie bodajże, arcymag zwie się. Kosturem napierdala, co nie miara, sam się nieraz boję.

Dobra, skończę już pieprzyć, warto wrócić na te stare śmieci?

graphic.png

Opublikowano

Tego się spodziewałem.. Tak więc witaj Metinie. :D

Tak, Metin z*******y. <3 LC się już wypaliło, nawalili za dużo pierdół, gra w ogóle straciła sens. ;) 

Opublikowano

Cześć, tak więc wysuwam się do Was z dręczącym mnie pytaniem, prawie spać nie mogę, huh. ^^

Grałem sobie powolutku moim zapierdalaczem w Last Chaos, do czasu, do czasu, gdy jeden pieprzony szczegół rozpierdolił mi sens gry, oraz chęć do życia. Otóż chodzi o świetną, rewelacyjną, oraz potrzebną księgą Iris! **brawa**

Dzięki tej super księdze **ponowne brawa** za 500kk 1lvl może mieć bez problemu 80k hp. Jak zobaczyłem, że koral lvl 10,11,12,13 po 50-100kk, to taka była moja reakcja:

1599114120839231147445.jpg

7381314120839231147445.jpg

A to końcowa:

2870914120839241147445.jpg

Jestem trochę starym koniem i przyzwyczajony byłem do tego 5-6k hp - nawet te +20, z kamykami, to mogłem też przełknąć, ale jak sobie myślę, że 1 lvl biega z 80k hp:

SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT?

Tak więc gram swoim murzynkiem, na 108 poziomie bodajże, arcymag zwie się. Kosturem napierdala, co nie miara, sam się nieraz boję.

Dobra, skończę już pieprzyć, warto wrócić na te stare śmieci?

To wszystko zależy od Ciebie. Dla niektórych może warto, dla niektórych nie bo się przejadło. Smutne jest jedynie to, że osoby które grały tutaj trochę lat i poznały tutaj trochę osób traktują teraz tą grę jak s**t, bo się im znudziło. Każdy ma swoje zdanie, dla mnie Metin to gierka dla gimbusów i to się nigdy nie zmieni... nieważne jak by była zajebiaszcza, czy nowoczesna - gra dla gimbusów. >.> 

Szczerze? Mi brakuje trochę LC i pewnie bym wróciła gdyby wyszła fajna propozycja serwera prywatnego. Poznałam tutaj dużo osób, "nolajfiłam" w to po nocach i mogłabym jeszcze poświęcić na to mojego czasu. Moim zdaniem dla mnie LC zawsze będzie warte do powrotu, ale wiecie, z podkreśleniem - MOIM ZDANIEM. :3 Owszem, ja też robię sobie przerwy i gram w inne gry ale chyba każdy doskonale wie, że czasami jest potrzebny odpoczynek.... bo wtedy to faktycznie robi się strasznie nudne. ;) 

Opublikowano

Takiego jak ty noobsie to nie nie i nie chce w grach ;D ani w realu spotkać!

80k 1lvl buhaha ss prosze ;)

asz bòl zada o hp buhaha

108lvl gz wygrałś zycie a jak ci się życie nie podoba to wierz co robić ;)

Na niektórych prywatnych serwerach jest możliwość posiadania 80k hp z wszelakimi potkami na 1 lvlu.

Opublikowano

Takiego jak ty noobsie to nie nie i nie chce w grach ;D ani w realu spotkać!

80k 1lvl buhaha ss prosze ;)

asz bòl zada o hp buhaha

108lvl gz wygrałś zycie a jak ci się życie nie podoba to wierz co robić ;)

Dobra, w końcu wypowiedź 10 latka. :)

Poczytaj sobie o przenośni, użyłem jej do podkreślenia wypowiedzi...

"108lvl gz wygrałś zycie a jak ci się życie nie podoba to wierz co robić"

Wiem, co Ty powinieneś zrobić.

8943614121683851147445.jpg

Zakup sobie taki, kolegom w szóstej klasie się pochwalisz. :)

Twoja odpowiedź 'wyssana z dupy', nie poparta żadnymi argumentami, nic nie wnosi do tematu, powinieneś wyrwać soczystego warna...

A c**j ci w dupe z privem cioto.....

Chyba jest mowa o plu idioto....

Ohohoho, chyba się zdenerwował. Cioto, idioto? :)

Skończ te swoje pieprzenie, rozumiem, jakbyś zdania nie potrafił ułożyć, orzeczenie, itp, ale przynajmniej wnieś coś do tematu.

graphic.png

Opublikowano

K***a ..

Ostatnio na yt widzialem filmik i typ mowil o takich zjebach jak ty :)

Mi bedzie jakas c**a mala mowila ze chodze do 6klasy a sama taka pizdewka chodzi do pewnie 4-5

Pozdro pizdeczko ic do ojca to ci w pizde wsadzi c***a ktorym cie zrobil haha!

Opublikowano

K***a ..

Ostatnio na yt widzialem filmik i typ mowil o takich zjebach jak ty :)

Mi bedzie jakas c**a mala mowila ze chodze do 6klasy a sama taka pizdewka chodzi do pewnie 4-5

Pozdro pizdeczko ic do ojca to ci w pizde wsadzi c***a ktorym cie zrobil haha!

"Pozdro pizdeczko ic do ojca to ci w pizde wsadzi c***a ktorym cie zrobil haha!"

Nie rozumiem co w tym jest śmiesznego, czy może nadal wierzysz, że dzieci bocian przynosi? Jak dojdziesz do gimnazjum, o ile dojdziesz, to będziesz miał dużo śmiechu na biologii, bo jest kilka tematów związanych z rozmnażaniem.

Idź, ortografia baranie. Wyjdź najlepiej z tematu na tego swojego youtuba, może znajdziesz rówieśników na swoim poziomie, tutaj takich raczej nie ma.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...