Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

krajchips

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dawno nie grałem w tf2 i postanowiłem sobie zagrać. Wchodze na jakiś randomowy serwer i zaczynam grać. 

Po pięciu minutach gra się zacina i wyłącza po czym wyskakuje komunikat " proces hl2 prestał działać ".

Co zrobić, pomóżcie .  :'(  Każda odpowiedź , która choć troche mi pomorze dostanie like ,a najlepsza dużo like'ów .

76561198110826528.png Jeśli pomogłem daj like :)
Opublikowano

Weryfikacja plikow lokalnych, kliknij ppm na tf2 w bibliotece, zawartosc lokalna czy jakos tak a pozniej poszukaj "zweryfikuj pliki lokalne"

461151420292002410470.png
Opublikowano

Witam. Może to problem sprzętowy a nie gry, miałem podobnie tylko u mnie winowajcą była przegrzewająca się karta graficzna (do ponad 100 stopni !) , wyczyszczenie jej i wymiana pasty termoprzewodzącej pomogły. Jeżeli karta jest ok to możesz jeszcze spróbować odpalić TFa z parametrami -dxlevel 80 lub 81 (to sprawi że gra będzie używała starszych bibliotek directx'a 8.0 lub 8.1), -windowed (gra w oknie).

Opublikowano

nie za bardzo ponieważ ma Geforce gtx 670 , mogła się popsuć chociaż w to wątpie ponieważ czasami gram w battle field 4 i działa płynnie .

76561198110826528.png Jeśli pomogłem daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...