Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno CS:GO

YeahBunny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W odmentach internetu, gdy szukałem jak kupić CS:GO przez SMS, znalazłem tą stronę http://steamkeyshop.eu5.org (w żadnym wypadku to nie jest reklama).

Jako, że nie podane jest nic na tej stronie (NIP ani nic takiego), mój zmysł nakazuje mi myśleć, że to FAKE. Jednak jeżeli ktoś kupował na tej stronie to proszę napisać. Jeżeli znacie jakiś pewny sposób na kupno przez SMS, również proszę o informację.

Opublikowano

Fake na g2a mozesz kupic smsem badz od prywatnych ludzi.

Fakt ale na g2a nie polecam, 100zł za grę za 45? Już bardziej opłaca się uzbierać :).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Najtaniej znalazłem za 31zł.

Lecz to jest zwykla metoda platnosci a jak wybierzesz sms to 130 ci gdzies wyjdzie bo pobiera duzo.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Lecz to jest zwykla metoda platnosci a jak wybierzesz sms to 130 ci gdzies wyjdzie bo pobiera duzo.

Tak jak napisałem wyżej na g2a jak będzie chciał kupić CS GO za sms wyjdzie mu 100 zł :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Ja bym ci polecił kupić psc za 40 zł i będziesz miał chyba ze masz telefon na abonament i ci duzo kasy zostaje xD A wychodzi ponad 100 bo duzy % jest odliczany bo takto by zysku nie mieli jakby za taka sama cene jak przelewem chcieli za sms brac.

"Upadli powstaną"

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...