Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1 v 1 Mid Champion Howling Abyss

CzytamWypociny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej powiecie mi z wszystkich STANDARDOWYCH czempionów na mida  ( riven, lee, ryze, nidalee, morgana itd odpada ) jest najlepsza 1 v 1 na howling abyss.

Głównie chodzi mi o technike pierdolnij i zabij, bo raczej nikt nie będzie pushować i farmić.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Skoro nie Riven, Lee, Nidalee, itp.... Może Fizz, ma dmg, escape, dość nawet wytrzymały. Ciężko trafić <podskoki>.

Opublikowano

Może zed?

+energia

+op combo

+ogromny dmg

+szybko niszczy nawet tankowatych przeciwników

+ciekawe akcje można z cieniem wykonywać

-dosyć trudny

-papierowy

Zed trudny? Hahahah

Fizz, Akali, Ahri (najlepiej Fizz, wiadomo dlaczego)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Syndra, poke i burst dajacy Ci 80% szans na zwyciestwo na 3 lub 6 lvlu jesli tylko madrze to rozegrasz. Ktos wyzej pokazywal juz jej zalety, ja dopisze technike na wygrywanie: pokujesz od poczatku, grasz bardzo agresywnie. Jesli dostaniesz 3 lvl przed przeciwnikiem i on ma okolo 30-40% hp, wchodzisz all-in i go zabijasz. Jesli nie, pokujesz dalej. Na 6 wchodzisz ze stunem, potem wszystkim co masz, jak rzucisz ulta przy 4 lub 5 kulkach to w zasadzie masz killa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...