Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE - 29.09, nowy wygląd Siona, nerf Yasuo

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łapcie. 

sion12.jpg

Akali
Twilight Shroud (W) movement speed now 20/40/60/80/100% from 60/70/80/90/100%
[Context: Akali's W was changed earlier this cycle to no longer give bonus armor/mr and now gives a short duration movement speed boost.]

Kha'Zix
Void Spike (W) damage lowered to 80/110/140/170/200 from 75/115/155/195/235

Yasuo
Base HP lowered to 380 from 430
Base movement speed lowered to 340 from 350

http://www.surrenderat20.net/2014/09/929-pbe-update.html

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Czytam nerf yasuo i od razu zaciesz na ryju.
Imo tylko po hp bazowym pojechali mu.

Opublikowano

Wydaje mi się, że aż takiego dużego nerfa Yasuo nie dostał... Ale zobaczymy, jak będzie to odczuwalne grając przeciwko niemu.

Opublikowano

Wydaje mi się, że aż takiego dużego nerfa Yasuo nie dostał... Ale zobaczymy, jak będzie to odczuwalne grając przeciwko niemu.

Dużo grałem Yasuo i powiem Ci szczerze, że będzie go to boleć ;x 

W dodatku obniżenie movement speed'u o 10 (niby nic) ale będzie odczuwalne. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Yasuo będzie mocno osłabiony przez pierwsze minuty gry, a to może być dla niego zgubne. No cóż zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, czy rzeczywiście ten nerf przełoży się na late :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

W sumie nerf Yasuo zrozumiały (moim zdaniem). 

Spamowalny shield = mniej bazowego zdrowia. 
W 99% przypadków pierwszy przedmiot to Static, więc mniejszy bazowy movement speed.

Póki co Yasuo jest banowany w większości rankedów i nie sądzę, aby to się miało zmienić....

A nerf Kha Zixa...... kolejna próba przeciągnięcia jego balansu na Q (większość junglerów korzysta teraz z W).

wikmk9.jpg

Opublikowano

A nerf Kha Zixa...... kolejna próba przeciągnięcia jego balansu na Q (większość junglerów korzysta teraz z W).

Ledwie miesiąc (max. do 2 miechów temu) jak grałem to tylko maxując q przed w.

League of Legends

Opublikowano

Jeszcze trochę a Akali będzie nie grywalna, chociaż tyle dobrego że W jej znerfili. Ale jak jej Q znerfią albo ultę... Oh wait... Nie mogę jej już zwrócić... ;/

Opublikowano

cieszy sie japka jak yasuo nerfia. niestety, ale to jest taki champ, ze byle gowno zlapie 2 kille i potem w late pogrom robi. :f

W Silverze może i robi ale dobry Zerath vs dobry Yasuo = wygrywa Zerath, sorry. Yasuo może i ma niezły dmg ale jak nie doskoczy to gówno zrobi. A Zerath go kontruje bo jego tarcza jest useless bo skille przenikają (prócz E). Może w diamencie są ogarnięte Jaśki ale jakoś nigdy nie widziałem niżej.

Opublikowano

Nie piszcie, że będzie to nieodczuwalne bo teraz jego ms będzie się słabiej skalował z przedmiotami a mniej hp będzie boleć w early, przez co laning phase będzie miał znacznie utrudniony i łatwiej go skontrowac

Opublikowano

K***a mój jasuo, a takie free penty wchodziły xD teraz tez będą xD BTW ten haps mnie trochę boli, a mocą to miał pojebanego, kupiło się zwykle buty za 325 i 400 mova

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Te nerfy na tym kha'zixie to juz naprawde denerwujace, co chwile kolejne nerf...

Niech zabiorą jeszcze reset CD po ewolucji skoku Kha, i mamy useless championa. Bo akurat ten reset przydatny jest po ubiciu lub asyście przeciwnika do ucieczki. ;/

Opublikowano

Temu riotowi odjebało, nerfią trochę za mocne postacie, a taka zasrana Tristana dalej każdego boostuje, ten champ nie wymaga żadnego skilla w przeciwieństwie do Yasuo, a jest OP gównem.

Opublikowano

Który to już nerf khaziego 98? 105932 ?

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

I dobrze. Ten terazniejszy Kha to MasterYi v2, który pickowany jest przez unskilled bobów by kerować jeszcze większych bobów. Ganki? Of course przyjdzie Ci taki podpierdoli 20 fragów i się dziwi "wtf team 0 dmg?".

Opublikowano

Może nadejdzie czas, w którym Yasuo nie będzie insta banem....

Co do nerfa do Yasuo to się totalnie zgadzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...