Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć niedawno myślałem że mam coś z kompem a to jednak od csa... Wiec zaczne od początku z znajomymi chcieliśmy zagrać 2 vs 2 wiec szukaliśmy pustego serwera no i pograliśmy na kilku... Na drugi dzień wchodze i tu zdziwienie bo nie ma całego folderu z grami ;d Po poszukiwaniach ogarnąłem że jest ukryty jak pliki systemowe i tak samo podfolder z cs'em... Włączam csa zaczyna cos sie sciagąc anulowalem wiec gdy wchodze na serwer wszystko dziala ale pisze że mój cs jest zepsuty i musze pobrać nowego... Pobieram ( co teraz przyznam było głupie) cs'a jakiegos fnaticowego po instalce a folder z csem tym razem w innym miejscu ale się znów chowa i łączy mnie z jakimś serwerem gdy wejde albo coś zmienie w ustawieniach... Sciagalem kilka csow każdy to samo... pousuwałem wszystkie i ukryte pliki jak od zwyklego csa tylko ze ukryte też pousuwałem... I nadal to samo i cs kolejny też się jebie i folder jest ukryty...

Jakies pomysły jak naprawić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...