Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Essentials - odradzanie serc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam własny serwer z modami i pluginami i nie wiem dlaczego gdy grać zginie mając 5 pasków głodu, po śmierci znów ma tyle samo, jak mogę to zmienić aby pasek się odradzał ? 

bez reklam

Opublikowano

Musisz użyć do tego komendy Essentials spawn dodam jeszcze, że dzięki Essentials spawn  (jest w Essentials extra) możesz ustawiać osobny spawn dla grupy permissionss np. ''/setspawn admini''w jednym miejscu i ''/setsspawn gracze'' w drugim.

Opublikowano
AppliedEnergistics-Core,CodeChickenCore,NotEnoughItems,PowerCrystalsCore,TConstruct-Preloader,OpenModsCore,bspkrsCore,TreeCapitator,IC2{2.0.397experimental},ImmibisCore,AdvancedMachines,advancedgenetics,AppliedEnergistics,Autoutils,Backpack,BuildCraft,Forestry,Thaumcraft,betterstorage,ComputerCraft,BigReactors,BinnieCore,ExtraBees,ExtraTrees,AWWayofTime,Chisel,CoFHCore,EnderStorage,factorization,DartCraft,DimensionalAnchors,Mystcraft,Waila,TConstruct,UniversalElectricity,EnderIO,LogisticsPipes|Main,extracells,IronChest,JABBA,LiquidXp,MineFactoryReloaded,AdvancedSolarPanel,MiscPeripherals,ExtraBees,Forestry,CraftingTables,OpenMods,OpenBlocks,fodc,PneumaticCraft,PowerConverters,RedLogic,Redstone,Arsenal,SpecialMobs,StevesCarts,StevesFactoryManager,ThaumicTinkerer,TSteelworks,TiCTooltips,TMechworks,Translocator,Tubestuff,TConstruct Environment

bez reklam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...