Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rumble

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sądzicie o rumblu warto go kupić na topa?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Cebula nie powinna nim grać.

ps. Warto go kupić, łatwo w tf w ciasnych alejach złapać przeciwny team i masz wygrany TF ;)

Opublikowano

W sumie to on jest taki mehh :/ Widziałem go z 5 razy na rankedach max :D

Raczej odradzałbym i uczył się grać np. Wukongiem (dobry na lane, bardzo przydatny w TF, tankowaty), Renektonem (bardzo twardy, przydatny w TF, nawet niezły 1v1) czy nawet Riven (OP na lane, OP dmg, przydatna w TF, milion dashy)

Ale jak już chcesz tego Rumble to:

+w miarę fajne CC

+dość twardy dzięki tarczy

+mocny na lane

+bardzo przydatny ULT do TF

-przegrzanie :/

-jak nie nafeedujesz sie na lane, to ma raczej średnie dmg

Tylko tyle o nim napiszę, naprawdę bardzo rzadko go widać

916741414680034286162.png

Opublikowano

jak oglądałem worldsy to top laner fnaticu go pickował(on ma chyba soaz co nie xD) i mnie bardzo zainteresował

Opublikowano

jak oglądałem worldsy to top laner fnaticu go pickował(on ma chyba soaz co nie xD) i mnie bardzo zainteresował

No ktoś go tam pickowal z fnaticu, zgadza się.

Ogólnie mechanika bardzo fajna, przyjemnie się nim gra. Tylko tak jak pisałem, w early musisz się odpowiednio nafeedować, aby ogarniać w późniejszych fazach gry :)

Ja na Twoim miejscu bym sie wstrzymał i czekał na rotacje albo PBE

916741414680034286162.png

Opublikowano

spk (a tak poza temat to jak na pbe sie dostać)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...