Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwijanie statku (pod skrzynki)

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam w planach zbierać skrzynki. I teraz główne pytanie. Jak przydzielić PP na skrzynki przy aktualnych 24pp i dalej gdy będę je zdobywał. Proszę najlepiej jakiegoś screena bądź po prostu wypisanie po prostu nazw danych umiejętności od samego początku czyli od 0 do 24pp i dalej po kolei. 

I co zrobić by najlepiej pet zbierał?

- Peta mam

Mechanizm zbierający 3

Żadnych protokołów i tu nasuwa się pytanie? Jakie i ile? Wiem, że radarowe + wydobywcze tylko ile i w jakiej kolejności kupować.\

-Podwajacz mam zamiar kupić

-Spearheard też w najbliżyszym czasie w tym tygodniu

Wydaje mi się, że niczego nie pominąłem jeśli chodzi o skrzynki.

Lubię to dla sensownie odpowiadających!

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

bez-tytulu.jpg

9x wydobywczy 3 , 3x radarowy 3 co z PP i podwajaczem daje 5 energii na mapach bitewnych a na pilce ~30 energii z jednej paczki

426561412022594790730.jpg

Tu masz profil.Oczywiście nie musisz robić grubych laserów

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

nie wiem te boxy sa do dupy wam powiem co z tego ze uzbierasz w ciagu jednej godziny 15k urki jak kolejna godzine bedziesz latal po mapie i blagal by wypadla tobie urka ze skrzynki .... troszke c*****a sprawa . Kiedys jak zbieralo sie tyle samo co godzine to oplacalo sie  ale teraz jak ten limit wprowadzili to lipa

Opublikowano

Robią tak żeby nikt nie zostawiał kompa z klikaczem. Ale to nawet jak się uzbiera te 15k uri to i tak dobrze. Ostatnio ciężko jest jakiekolwiek energie wydropić (prawie wcale nie lecą)

Opublikowano

Daje. Skrzynki ci się nie pojawiają na całej mapie tylko w terenie gdzie się znajdujesz. Gdy będziesz leciał szybko i miał te radary to tam gdzie były skrzynki to tam pet będzie ci zbierał a ty będziesz mógł się oddalić od niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...