Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps.

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procek nie wyrabia, ja mam czasami spadli do 25 fps na ultra na mojej i5 2500k 4.5ghz, jak jest duzo ludzi, to jest wymagająca gra, w najnowsze gry juz na c2d nie pograsz.

Opublikowano

Ja mam 8gb ramu procek i3 i jakiegos dobrego radeona i na minimum ładnie smiga , więc u cb to wina procka , ogólnie na twoim miejscu bym wymienił całego kompa albo kupił mocnego laptopa jak wolisz

Opublikowano

Ja mam 8gb ramu procek i3 i jakiegos dobrego radeona i na minimum ładnie smiga , więc u cb to wina procka , ogólnie na twoim miejscu bym wymienił całego kompa albo kupił mocnego laptopa jak wolisz

Na c**j laptop? To nie jest do gier.

@Incore^^

A może to być przez stary monitor crt?

Szczerze? 0 szansy.

Opublikowano

pc masz niestety za slabego

Na c**j laptop? To nie jest do gier.

hmm moim zdaniem sa laptopy do gier i sam jestem posiadaczem laptopa na ktorym gram w najnowsze gry :)

powiedz o tym lapku ze nie jest do gier :)

http://allegro.pl/laptop-lenovo-y50-70-i7-8gb-128ssd-gtx860m-fhd-gra-i4634721649.html

Age is just a number :)

Opublikowano

pc masz niestety za slabego

hmm moim zdaniem sa laptopy do gier i sam jestem posiadaczem laptopa na ktorym gram w najnowsze gry :)

powiedz o tym lapku ze nie jest do gier :)

http://allegro.pl/laptop-lenovo-y50-70-i7-8gb-128ssd-gtx860m-fhd-gra-i4634721649.html

allegro - tym bardziej nie do gier.

Poza tym nieważne jak bardzo dobry masz laptop, służą one tylko i wyłącznie do pracy biurowej + wyjazdy, nigdy ale to nigdy nie będą do gier.

Opublikowano

allegro - tym bardziej nie do gier.

Poza tym nieważne jak bardzo dobry masz laptop, służą one tylko i wyłącznie do pracy biurowej + wyjazdy, nigdy ale to nigdy nie będą do gier.

to powiedz mi dlaczego gram w bf4 na full jak i inne gry na full detalach? :)

i twoim zdaniem laptop nie jest do gier? 

Opublikowano

to powiedz mi dlaczego gram w bf4 na full jak i inne gry na full detalach? :)

i twoim zdaniem laptop nie jest do gier? 

Laptop nie jest do grania, ile razy mam Ci jeszcze to napisać? Dlaczego nie możesz wbić sobie do mózgu, że laptop będzie potrzebować 2-3x tyle $$$ by działał jak komputer 3 razy tańszy sprzed 10 lat? Mam nadzieję, że wiesz, podkręcenie procka w laptopie jest równe spaleniu sobie laptopa CO JUŻ SKREŚLA LAPTOPA NA STRATY. Jeżeli nadal Ci mało, to porównaj sobie wiatraczki, wymiane procesora, karty graficznej i parę innych WAŻNYCH RZECZY.

Jeżeli nie wiesz, to komputery można w każdy sposób "upgrade'ować" w przeciwieństwie do tych marnych laptopów.

Pozdro z podłogi.

PS. Ogarnij sobie czyszczenie laptopa vs komputer i nie udzielaj się więcej, jeżeli twoja wiedza opiera się na kolegach i tych wielkich nauczycielach z podstawówki :).

Opublikowano

Laptop nie jest do grania, ile razy mam Ci jeszcze to napisać? Dlaczego nie możesz wbić sobie do mózgu, że laptop będzie potrzebować 2-3x tyle $$$ by działał jak komputer 3 razy tańszy sprzed 10 lat? Mam nadzieję, że wiesz, podkręcenie procka w laptopie jest równe spaleniu sobie laptopa CO JUŻ SKREŚLA LAPTOPA NA STRATY. Jeżeli nadal Ci mało, to porównaj sobie wiatraczki, wymiane procesora, karty graficznej i parę innych WAŻNYCH RZECZY.

Jeżeli nie wiesz, to komputery można w każdy sposób "upgrade'ować" w przeciwieństwie do tych marnych laptopów.

Pozdro z podłogi.

PS. Ogarnij sobie czyszczenie laptopa vs komputer i nie udzielaj się więcej, jeżeli twoja wiedza opiera się na kolegach i tych wielkich nauczycielach z podstawówki :).

dobra nie bede sie udzielal panie informatyk i wielki znawca. i odpalam bf4 na moim lapku :)

Opublikowano

@alemamfaze

Jemu chodzi o to że jak w lapku coś sie spali to zazwyczaj trzeba kupic nowego albo wydać mase kasy na naprawe.

W zwykłym komputerze chyba łatwiej wyjąć też części i je wymienić. ;/

Laptopy nie są do grania potwierdzam. :P

Czyli wnioskując procesor trzeba nowy kupic, i tak nową karte też musze kupić.

Dzięki za pomoc

Opublikowano

@alemamfaze

Jemu chodzi o to że jak w lapku coś sie spali to zazwyczaj trzeba kupic nowego albo wydać mase kasy na naprawe.

W zwykłym komputerze chyba łatwiej wyjąć też części i je wymienić. ;/

Laptopy nie są do grania potwierdzam. :P

Czyli wnioskując procesor trzeba nowy kupic, i tak nową karte też musze kupić.

Dzięki za pomoc

no wiadomo ze czesci nie da sie wymienic. ale czy to skresla lapka od nie grania na nim w gry? czy jesli ktos ma hajs to nie moze sobie poprostu kupic nowego lepszego lapka zamiast upgradoac pc? moze ktos lubi grac na laptopie niz na pc :) to ze laptopa nie da rady w zaden sposob ulepszyc to nie znaczy ze nie nadaje sie do grania bo sam gram na high w bf4 na moim lapku i innym na pc nawet sie nie uruchamia. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...