Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Oferuje się jako sponsor serwera ts3. 

Jeżeli wszedłeś, to znaczy, że obcinasz koszty a właśnie ja jestem od tego, by Ci pomóc!

Współpracowaliśmy już z takimi serwerami jak: AresMT2 oraz aktualnie współpracujemy z serwerem Necropolis

Coś o nas: Jest nas 2, obecnie ja zajmuję się sprawami Technicznymi (Dawid - Zwierz) oraz sprawami umów, kosztów oraz wszystkich głównych spraw jest drugi właściciel (Damian - Muku). Siedzimy w tym dość długo, wszystkie koszty rozkładamy 50%/50%. Nikt nie żałował z nami współpracy oraz nie miał o nas złego zdania, z czego się cieszymy :) 

Coś o serwerze: Obecnie przesiaduje na nim średnio od 50-60 osób w jednym czasie (codziennie przybywa koło 30 osób do 50). Na serwer połączyło się już około 700 osób. Myślę, że na stojący serwer 45 dni to niezłe osiągnięcia.

Oferujemy Wam strefe u nas oraz rangi administracji. Wszystkie prawa dla Waszych rang zostaną ustalone przez H@ Twojego serwera, który powie co może robić dana ranga. 

W razie pytań oraz więcej informacji GG: 33356845 / PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...