Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupować SONY XPERIA Z1?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Z1 jest taka folia ochronna która bardzo łatwo "zbiera" ryski. Czy idzie nakleić na nią drugą folię ochronną? Nie chcę zrywać tej od SONY bo jest na niej nadrukowane logo firmy a bez niego telefon może wyglądać trochę jak chińska podróbka. 

Opublikowano

W ogóle nie wiem jak z gwarancją a tą folią, chyba że nakleisz folię na folię. Tylko ta sprawa gwarancji to nie jestem pewien, coś było na ten temat. 

Zresztą, po co zrywać folię, przecież można kupić jakiś bumper, to zawsze lepsza ochrona telefonu. 

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=sony+xperia+z1+etui&bmatch=seng-v6-etui-ss-3-c353-0915

lownfast

Opublikowano

Z tego co wiem to po zerwaniu folii nie traci się gwarancji ale Sony mimo wszystko nie zaleca zrywania folii ponieważ ma ona zapobiegać powstawaniu odprysków po upadku. Czy jeżeli nakleję folię na folię to będzie ona bardzo widoczna? I czy nie wpłynie to na czułość dotyku?

Opublikowano

Opłaca się, jednak mój znajomy ma Z1'kę i jedynym mankamentem, jest straszna podatność na zarysowania tylnego szkła. 

Poza tym, świetny telefon :)

Jednak zgodzę się z @escaperz.lordm bo jest trochę wyboru w tym zakresie cenowym.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Zakupiłem już Z1 i zdecydowałem się na naklejenie foli ochronnej na folię od sony. Możecie polecić mi jakąś folię ochronną która nie będzie zbierać rys, umożliwi dobry poślizg palca po ekranie oraz nie wpłynie na jakość obrazu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...