Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp Bot na Demilus.pl

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź MultiHacka by Kevke ,ale nie jestem pewien czy będzie działać bo nie grałem na tym serwie .

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

na demilusie to nie dziala bo tam od gm wszystko dostaniesz jak ladnie poprosisz xD

To znaczy bo nie rozumiem ? xD 

Exp bot? Będzie cieżko, jedynie bs na pele oraz blokada spacji, a z auto pickup byłoby ciężko, pokolei sprawdzać co tam działa ; )

Blokada spacji to ok. Mam juz PickUp ale mobber żaden nie działa ;/

2a0c2mq.png

Opublikowano

Ściagasz 5 slotowego bsa , w opcjach pod id zmianek dajesz  id pelerynek o ile pamietam jest to 70038 klikasz zapisz ustawiasz w 1 slocie  np tarcze wpisujesz jeden bon np maź pż 2000 klikasz mieszaj zamiast mieszac auto pelerynki leca :P i tak jak OCeniamy mt2 powiedział nie polecam yang bug działa a gm rozdaje smy za dotrzymywanie tajemnic kilka osób lata z eq navi

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Ściagasz 5 slotowego bsa , w opcjach pod id zmianek dajesz  id pelerynek o ile pamietam jest to 70038 klikasz zapisz ustawiasz w 1 slocie  np tarcze wpisujesz jeden bon np maź pż 2000 klikasz mieszaj zamiast mieszac auto pelerynki leca :P i tak jak OCeniamy mt2 powiedział nie polecam yang bug działa a gm rozdaje smy za dotrzymywanie tajemnic kilka osób lata z eq navi

Działa yangbug ? :D Podaj dokładnie :D

2a0c2mq.png

Opublikowano

nie rozprzestrzeniam tego buga serv i tak i tak padnie samoistnie :P i gdzie lajk za pomoc wyżej xD?

Dobra. To możesz mi jeszcze napisać bo nie wiem włączyć PythonLoader. Bo włączałem przez Injectora a teraz injectorem włączam Tego BSa a 2 na raz nie mogę.

2a0c2mq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...